reklama
ulau
Fanka BB :)
Jak u mnie w rodzinie moje dziecko to będzie 7 chłopiec wśród maluchów o W około wszyscy mają mieć chłopaków to ja to jakoś inaczej odbieram [emoji1787]Póki co na watku jest raczej wiecej dziewczynek [emoji14]
Kaamilaaa
No to co innego [emoji14] ja jak rodzilam w 2014 to wtedy wokół tez byl wysyp samych chłopaków[emoji14]Jak u mnie w rodzinie moje dziecko to będzie 7 chłopiec wśród maluchów o W około wszyscy mają mieć chłopaków to ja to jakoś inaczej odbieram [emoji1787]
Ale tu na watku raaczej baby rzadza poi co [emoji14]
Ilma
Tak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego.moj maz caly czas powtarza ze ciaza to nie choroba (i przypomina mi ze wczesniej tez tak twierdzilam). A na moje teksty ze moze bym juz na L4 poszla odpowiada ze to niezgodne z nasza religia - oboje pracujemy w dunsko-angielskich firmach, a tam na l4 sie nie chodzi w ciazy;/
Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podobaJa chciałam Aleksa ale tż się nie zgadza
Vivienne 1
U mnie jest tak: liam, Kordian ,Natan ,BrunoTak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego. Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podoba
Pianistka1991
Dziewczyny, pamiętajcie dopisywać płeć (oczywiście po potwierdzeniu ) swoich Pchełek na wątku do tego stworzonym. Będziemy mogły rozstrzygnąć czy rządzą babeczki czy chłopaki
Vivienne 1
Dziewczyna to Lara lea carmenU mnie jest tak: liam, Kordian ,Natan ,Bruno
Vivienne 1
Ja dopisze w czwartek[emoji7]Dziewczyny, pamiętajcie dopisywać płeć (oczywiście po potwierdzeniu ) swoich Pchełek na wątku do tego stworzonym. Będziemy mogły rozstrzygnąć czy rządzą babeczki czy chłopaki
Pianistka1991
Trzymam kciuki za potwierdzenie chłopczyka!Ja dopisze w czwartek[emoji7]
reklama
Nati88
Ja mam synka Aleksa i to bardzo mądry chłopiec aczkolwiek nie wiem czy imię ma cos do tego [emoji3]Ja chciałam Aleksa ale tż się nie zgadza