reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Właśnie podejrzalam listopadowe2018 i one już po urodzeniu mają 28 tyś A my 20 tyś tu i jeszcze pełno tam. Chyba nas po prostu dużo jest, albo jakieś takie wygadane jesteśmy.
No naprawdę dużo piszecie! Ledwo nadrobiłam od rana i już zapomniałam co komu odpisać...

Też już czuję się ciążowo i na wadze ostatnio było 2.5kg do przodu, ale po świętach jeszcze nie sprawdzałam. Pewnie będzie ze cztery na plusie. Spodnie ciążowe już od paru dni są w użyciu, bo w normalne już się nie mieściłam.

A tak w ogóle to nie napisałam nic o sobie. Termin porodu wyznaczony na 20 czerwca. Mam już w domu córeczkę (w lutym będzie miała 3 latka), a teraz prawdopodobnie będzie chłopiec.

Macie już wybrane imiona dla swoich pociech? Bo ja nadal się zastanawiam i nie mam zielonego pojęcia.

reklama
moj maz caly czas powtarza ze ciaza to nie choroba (i przypomina mi ze wczesniej tez tak twierdzilam). A na moje teksty ze moze bym juz na L4 poszla odpowiada ze to niezgodne z nasza religia - oboje pracujemy w dunsko-angielskich firmach, a tam na l4 sie nie chodzi w ciazy;/
U mnie w pracy teraz dużo zmian, a że ja akurat mam większą wiedzę niż inni to pewnie by wszyscy do mnie jeszcze dzwonili o poradę. Dla mnie dużo stresu już było i bez ciazy. Zresztą teraz i tak mi zwracają głowę i się denerwuje bo długo na moje miejsce w zastępstwie nie dawali. Teraz dali to znowu ta nowa dzwoni do mnie. Myślę że tylko bym ta praca zaszkodziła.

No naprawdę dużo piszecie! Ledwo nadrobiłam od rana i już zapomniałam co komu odpisać...

Też już czuję się ciążowo i na wadze ostatnio było 2.5kg do przodu, ale po świętach jeszcze nie sprawdzałam. Pewnie będzie ze cztery na plusie. Spodnie ciążowe już od paru dni są w użyciu, bo w normalne już się nie mieściłam.

A tak w ogóle to nie napisałam nic o sobie. Termin porodu wyznaczony na 20 czerwca. Mam już w domu córeczkę (w lutym będzie miała 3 latka), a teraz prawdopodobnie będzie chłopiec.

Macie już wybrane imiona dla swoich pociech? Bo ja nadal się zastanawiam i nie mam zielonego pojęcia.
Ja akurat byłam nastawiona na dziewczynkę. Dla synka wybiera tż. Bardzo dużo tu produkujemy:) Mi się ciągle termin zmienia. Z jednego usg na 18 drugiego 14. Wiec sama nie wiem już.

Też mam termin na 20 czerwca :-) u nas ma być Maksymilian jeśli siusiak dalej będzie na swoim miejscu

U nas Arianna i Aleks [emoji7] 15 dowiemy się kto tam mieszka [emoji5]

@Lu_cy he he to fajnie. Termin ten sam i imię też to samo mi się podoba, tylko że jest długie jak nasze nazwisko, więc myślałam, że może Max albo Maks. Ale mężowi nie za bardzo podchodzi - mówi że Alex lepsze, więc w sumie nie wiem co z tego wyniknie. Jeszcze trochę czasu zostało, więc może później dojdziemy do porozumienia albo w międzyczasie przyjdzie do głowy jakieś nowe.

O! Jak pisałam to Alex już się 2 razy u was pojawił! [emoji6] dużo chłopców będzie w czerwcu

reklama
Do góry