reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Gratulacje , dobrze ze lekarz ostrożny i każe odpocząć ,nospa Ci nie zaszkodzi A może jakiś magnez do tego. Ja mam brać bo mnie skurcze delikatne nękają.
Tak mam aspargin i jeszcze witaminy ciążowe też mają sporo magnezu :) lekarz bardzo rozsądny. Powiedział, że skoro praca etatowa to nic nie tracę. I lepiej odpoczywać

reklama
Tak mam aspargin i jeszcze witaminy ciążowe też mają sporo magnezu :) lekarz bardzo rozsądny. Powiedział, że skoro praca etatowa to nic nie tracę. I lepiej odpoczywać
A wiesz jaka płeć? Bo juz nie pamiętam [emoji3] ja właśnie też aspargin i mowila o sokach pomidorowych.

Ja po porodzie mam już maly brzuch ale taka skóra pomarszczona ale dość szybko się to "naprawia". U mnie jedynie w ciąży sie bardzo rozciągają biodra i dlugo nie wracają do swojej szerokości. Swoje jeansy zakładałam zawsze dopiero 8 miesięcy po porodzie mimo swojej wagi. I ta kreska na brzuchu tez mi dlugo zostaje.
A wlasbiw macie juz ta kreskę? U mnie sie nie pojawila jeszcze a w poprzedniej coazy tez chyba albo jej wcale nie mialam albo bardzo malo wodoczna

No ale co do nospy to jak teraz lekarz kazalby mi brac to tez bym brała :) lepiej urodzic bez problemow w terminie niż doszukiwac sie problemów po ew stosowaniu później u dziecka.

Ja brałam w poprzednich ciążach I nie zauważyłam negatywnych skutków
No właśnie dlatego wg mnie jak lekarz zaleca to powinno sie brac :)
Moje dziecko miało obnizone napięcie, ale mimo ze znalam ta teorie z nospa nigdy pod to tego nie podpisywalam. Po prostu grozil mi przedwczesny poród i bralam nospe gorzej jakbym jej nie brala

Ja po porodzie mam już maly brzuch ale taka skóra pomarszczona ale dość szybko się to "naprawia". U mnie jedynie w ciąży sie bardzo rozciągają biodra i dlugo nie wracają do swojej szerokości. Swoje jeansy zakładałam zawsze dopiero 8 miesięcy po porodzie mimo swojej wagi. I ta kreska na brzuchu tez mi dlugo zostaje.
Właśnie też myślam o ciuchach czy jeszcze mi się przydadzą wogole. Nie wiem gdzie te rzeczy pchać, wszystko za małe się robi pełna szafa. Większe kupuje to stare bym musiała wyrzucać. A potem. Znowu kupować jak schudne. No nie trzeba szukać miejsca w chałupie.

reklama
No właśnie dlatego wg mnie jak lekarz zaleca to powinno sie brac :)
Moje dziecko miało obnizone napięcie, ale mimo ze znalam ta teorie z nospa nigdy pod to tego nie podpisywalam. Po prostu grozil mi przedwczesny poród i bralam nospe gorzej jakbym jej nie brala
Mi jak mialam pęknięty pęcherz i leżałam juz w szpitalu (to był 32 tydzien) to dawali bardzo dużo magnezu. Nospe brałam wcześniej doraźnie

Do góry