reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Szybciutko to rozszerzanie, moim zdanie kwadro się jednak wstrzymać dłużej. Teraz to mm nie jest tak nafaszerowane jak kiedyś, i nawet z tego co wiem to who i na mm rekomenduje po skończonym6 msc
Też mi się wydaje że lepiej się wstrzymać, ja córkę karmiłam mm i też zaczęłam po 6 miesiącu rozszerzać

dziewczyny zapomnialam napisac o tej cukrzycy ciazowej. otoz moj 1 wynik 98 jedt w normie bo norma jest do 105 natomiast 2 mam za wysoki i mam wprowadzić delilatna diete. lekarz mowi ze te normy byly za bardzo restrykcyjne i powoli zaczyna sie od nich odbiegac bo dzieci w brzuszku byly za bardzo narazone cos tam udowodnione jest naukowo ale nie zapamiętałam wszystkiego . co lekarz to inna opinia [emoji4]
To ja drugi wynik mialam wyższy niz ty 177 i mi diabetolog powiedzial ze jest w normie i tylko moje pierwsze 92 na czczo jest zle. [emoji57]
To jestem ciekawa co mi powie diabetolog. Dostałam skierowanie od gina bo wynik na czczo był 102,reszta wyników w normie. Zresztą powiedział że sam nie wie co mi powiedzieć na ten temat. Że to zależy od diabetologa jak on to zinterpretuje. Dieta jak dieta. Straszna nie jest, nawet wskazana. Bardziej obawiam się kłucia codziennego.

Hey Mamusie, ja po wizycie u gina, z Dzidzia wszystko ok. :D Pytalam o czucie ruchów, lekarz mówił,ze to różnie jest, ale 16+4 to faktycznie czulam ruchy. Lozysko mam na tylniej ścianie. 21.01 badania polowkowe. Z moja tarczyca (4,66)koniecznie do endokrynologa na konsultacje i mam brac hemoffer na hemoglobine.:-D

Kurcze ale mi sie udało kupilam poduszke ciążowa w biedronce za niecale 30zl :)
Mam tylko taka malutka a teraz kupilan duza mam nadzieje ze sie sprawdzi za taka cene to nawet nie bedzie mi jej zal

reklama
Do góry