reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie dlatego wg mnie jak lekarz zaleca to powinno sie brac :)
Moje dziecko miało obnizone napięcie, ale mimo ze znalam ta teorie z nospa nigdy pod to tego nie podpisywalam. Po prostu grozil mi przedwczesny poród i bralam nospe gorzej jakbym jej nie brala
Nospa działa zbawiennie na rozkurczanie, co jest bardzo ważne przy takim brzuchu
Ja bardzo ufam mojemu lekarzowi, więc będę się stosować:) na polowkowe prosil żebym wzięła 2x2 nospę i wypila colę to badanie będzie przyjemne i wygodne

reklama
Właśnie też myślam o ciuchach czy jeszcze mi się przydadzą wogole. Nie wiem gdzie te rzeczy pchać, wszystko za małe się robi pełna szafa. Większe kupuje to stare bym musiała wyrzucać. A potem. Znowu kupować jak schudne. No nie trzeba szukać miejsca w chałupie.
Cos Ty nie wyrzucaj! Szybko znowu beda dobre szkoda pieniedzy :) ja w worki prozniowe pakuje i chowam do kanapy :)

Właśnie też myślam o ciuchach czy jeszcze mi się przydadzą wogole. Nie wiem gdzie te rzeczy pchać, wszystko za małe się robi pełna szafa. Większe kupuje to stare bym musiała wyrzucać. A potem. Znowu kupować jak schudne. No nie trzeba szukać miejsca w chałupie.
Nie wiem jak teraz [emoji3] ale po pierwszym i drugim porodzie wróciłam do swojej figury. Co prawda jak rodziłam w maju i kwietniu to latem jeszcze nie nosiłam spodni sprzed ciąży ale już na następny rok tak. U mnie te biodra sie dlugo zwężają

Nospa działa zbawiennie na rozkurczanie, co jest bardzo ważne przy takim brzuchu
Ja bardzo ufam mojemu lekarzowi, więc będę się stosować:) na polowkowe prosil żebym wzięła 2x2 nospę i wypila colę to badanie będzie przyjemne i wygodne
Ooo a no tak bo pewnie jak twardy brzuch to kiepsko widac a o coli hmm bo slodka i dzidzia bedzie skakać? Chyba patent z colą wykorzystam :)
Pewnie zaufaj lekarzowi. Ja tez bralam chyba ma twardnienie brzucha, ale juz dokladnie nie pamietam nawet nie wiem jak dlugo i ile ja bralam.

I to jest problem małych mieszkań, gdzie pchać wszystkie rzeczy. Muszę pokombinować. Starego ciuchy wyrzuce. Hehehe :):):)oczywiście żart.
Haha i prawidlowo! Polecam worki próżniowe co prawda ja pozniej te ciuchy piore zeby wrocil ich ksztalt ale miejsca bardzo bardzo duzo oszczedzam bo tez mam malo miejsca do przechowywania.

reklama
Nie wiem jak teraz [emoji3] ale po pierwszym i drugim porodzie wróciłam do swojej figury. Co prawda jak rodziłam w maju i kwietniu to latem jeszcze nie nosiłam spodni sprzed ciąży ale już na następny rok tak. U mnie te biodra sie dlugo zwężają
Bo jestes szczuplutka :)
Też duzo mi biodra urosly i urodzilam w maju to na zime juz chodzilam w spodniach a lato smigalam w sukienkach i leginsach

Do góry