reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mam z nimi bardzo dobry kontakt.... Ale to wszystko naprawdę nie jest takie proste .muszę najpierw się uspokoić żeby racjonalnie pomyśleć. A gdzie ja się zawale rodzicom na głowę z dwójką dzieci
Rodzice napewno Ci pomogą i nie będą myśleć że zwalasz im się na głowę. A do porodu akurat staniesz na nogi i ulozysz sobie wszystko. Ja bym nie czekała dłużej, pakuj walizki kiedy go nie będzie i uciekaj. Póki jeszcze możesz

Cześć dziewczyny, witam się w nowym roku i życzę wszystkim szczęśliwego i spokojnego roku[emoji8][emoji8]

Ja czuje się jak nowo narodzona[emoji3] od rana zrobiłam dwa prania, wyszorowaną kuchnie, poćwiczyłam na orbitreku 20min i zrobiłam Mel B pośladki [emoji847][emoji847][emoji123][emoji123]
Mam mega dużo energii od jakiegoś tygodnia i zaczynam się zastanawiać czy to jest normalne [emoji28]

Jest:) super rozpoczęłaś rok:)))

A dziewczyny nie mam siły pisać nawet
Kłócimy się o byle gowno ja od wczoraj płacze ciągle niedługo moja mama robi 50 tke i nie pojadę bo oczywiście nie ma pieniędzy na moje wycieczki ale za dwa lata jego siostra ma 40 i na to pieniądze będą .... A jak ja będę się czuła jak do matki teraz nie pojadę a do jego siostry tak? Jak nie będę chciała jechać to będzie obraza majestatu ..... on nie był już 8 lat w PL ...... może mu tak dobrze bo nie ma uczuc żadnych do rodziny ale my tesknmy a on ma to w dupie i pastwi się nad nami .... prowadzi jakieś gierki

A czy mama nie może Ci kupić biletów? Ona wie jak się sprawy mają?

Zajebiscie zarobić kasę i resztę mieć w dupie. Pan i władca się znalazł. Żeby chociaż dawał Ci pieniądze i nie kontrolował tak, ale on zachowuje się jakbyś była jego własnością. Jakim prawem, bo ma pieniądze to nie wszystko. Lepiej jeść suchy chleb i być szczęśliwa, niż mieć luksusy i być dreczona i nieszczęśliwa.

Pytanie czy one mają luksusy skoro nie ma kasy na bilety?
Koleś wie, że może sobie na pozwolić, bo i tak nie odejdą, więc sobie pozwala, bo jest dupkiem. :/ I się nie zmieni.

Ja się tak wkopalam w beznadziejną sytuację .....dopóki nie byłam w ciąży wszystko wydawało mi się łatwiejsze a teraz jestem w czarnej dupie...... dziewczyny ja chyba mam jakąś depresję juz

reklama
Do góry