reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja jem zdecydowanie mniej niż np w pierwszej ciąży. Owszem trochę bardziej tłusto i znowu coś słodkiego do kawy wpadnie...ale generalnie nadal nie jest to jedzenie non stop, raczej 5posiłków dziennie. A mam wrażenie, że sporo przytylam przez Święta. Zobaczymy co pokaże waga jak wrócę do domu :-D

Mamy wstępny układ z mężem dot. imienia. Zgadzam się na jego Juliana, ale pod dwoma warunkami: mamy wołać Julian a nie tylko Julek i jeśli jednak jakimś cudem będzie dziewczynka to imię wybieram z córką :-D Młoda happy, bo my od początku mamy tylko jeden typ dla dziewczynki ;-) :-D

:) no to udało się kompromis zawrzeć:)

reklama
Cześć dziewczynki :)czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało :)i prawdopodobnie będzie czwarta córka :Dtermin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy :)kolejna mama 40+ :D
Cześć witamy w naszych skromnych progach

Dziewczyny wiecie co z turkusova? Do Madeline701 napisałam wiadomość, ale nie wiem co się z dziewczynami dzieje. Naprawdę i jednej i drugiej długo już nie ma:/

Cześć dziewczynki :)czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało :)i prawdopodobnie będzie czwarta córka :Dtermin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy :)kolejna mama 40+ :D
Witaj, no to masz największą wiedzę z nas wszystkich [emoji6]

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)szczerze powiedziawszy zdecydowałam się dla mojego tz bo on nie ma jeszcze dzieci ,starsze córki są z poprzedniego małżeństwa ,dlugo nie mogłam się zdecydować ,nie wyobrażałam sobie siebie znowu w pieluchach o_O:Dno ale ...życie bywa przewrotne i cieszę się bardzo ,siądę trochę na tyłku , wcześniej ciągle praca praca praca 7 dni w tygodniu ;)a jako młoda dziewczyna planowałam wszystkie dzieci urodzic do 25 roku ,bo tak mówili że najlepiej :-Da co do komentarzy ludzi ...jeszcze do mnie nic takiego nie dotarło ,ale pewnie dlatego że jeszcze prawie nikt nie wie a ci co wiedzą kibicują mocno ,zresztą miałabym gdzieś czyjeś opinie ,to moje życie nie ich ,nikt mi na chleb nie daje więc ...

reklama
Ale u Ciebie i Twojej Córeczki wszystko w porządku, prawda? Przepraszam, pewnie wspominałaś ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego
Spokojnie slonce genetyczne wyszly ok ... Ale mamy sporo innych problemow wodonercze kamica nerkowa alergie pokamowe hipercalciuria i teraz podejrzenie hipercalcemi .. Caly czas nas diagnozuja do tego ta nasza waga ... 3600 urodzeniowa a obecnie 7500 a ma prawie 15 miesiecy . Nasza genetyk twierdzi ze cos jest nie tak ale trzeba szukac głębiej ma zbankowana probke krwi Malgosi i czeka na dalsza diagnostyke aby robic jakoes badania molekularne czasteczek czy cos w ten desen

Do góry