Dobrze, ze nie jestem sama dzisiaj jeszcze w miare panuje nad soba ale jak jestem sama w donu to ciagle coś jemSiedzę i zjadłam już jogurt, rosół, mandarynki, sernik i dwa inne kawałki ciasta i wcale nie czuje ze juz dość. Masakra. Ile można jeść.
reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
Silje1008
Mam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.
Ja tez nie jestem pewna czy czuje, a jestem w 19 tygodni lub połowie 18( w zależności od tego czy USG czy Om) także głowa do góry
A zaznaczę, ze to moja 2 ciąża
Witaj na forum [emoji4]Cześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
AnnaNiejo
U mojej siostry niestety tłumaczyli to wiekiem (41) ale dla nas wszytkich to był ogromny szok, w koncu urodzila piątkę zdrowych i silnych dzieciaków...Ale mnie takie osoby wkur... [emoji36][emoji36] u nas tez juz gadaja ze na 500+ polecieliśmy a to że na pierwsza córe nie mamy nawet złotówki i nic nigdy nam sie nie nalezało ze ciagle po lekarzach z mlodsza a ze starsza na rehabilitacje chodzimy co tydzien oczywiscie Prywatnie to wszyscy maja w nosie no bo po co [emoji36]
Co do trisomi 13 [emoji24][emoji24] nasza Małgosia miala badania genetyczne robione pod kontem wlasnie uszkodzenia chromosomu 13 [emoji17][emoji18][emoji27]
AasiaI
HejCześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
Milo Cie poznać
Ja-ga
Ja jem zdecydowanie mniej niż np w pierwszej ciąży. Owszem trochę bardziej tłusto i znowu coś słodkiego do kawy wpadnie...ale generalnie nadal nie jest to jedzenie non stop, raczej 5posiłków dziennie. A mam wrażenie, że sporo przytylam przez Święta. Zobaczymy co pokaże waga jak wrócę do domuDobrze, ze nie jestem sama dzisiaj jeszcze w miare panuje nad soba ale jak jestem sama w donu to ciagle coś jem
Mamy wstępny układ z mężem dot. imienia. Zgadzam się na jego Juliana, ale pod dwoma warunkami: mamy wołać Julian a nie tylko Julek i jeśli jednak jakimś cudem będzie dziewczynka to imię wybieram z córką Młoda happy, bo my od początku mamy tylko jeden typ dla dziewczynki ;-)
Ja-ga
Witaj serdecznie :-)Cześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
Silje1008
Cześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
Cześć Kochana
Gratulujemy kolejnej pociechy))
reklama
AnnaNiejo
Będzie niezły babiniec w takim razieCześć dziewczynki czytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało i prawdopodobnie będzie czwarta córka termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy kolejna mama 40+
Witaj!