reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziękuję już załatwione. Spokój mam!!!
A może spróbować przekierować ta maile do jakiegoś spamu? Da się tak na skrzynce ustawić?
To super, że głowa Ci odpuściła, ja wypróbuje metodę z espresso z cytryną zobaczymy czy pomoże. Też spałam do 10, oczywiście z pobutka o 7 rano [emoji85]Możesz spróbować otworzyć forum w przeglądarce, tylko musisz wymusić żeby nie otworzyło Ci przez aplikację. Następnie kliknąć przy wątku Czerwcówek :przestań obserwować forum. Działa sama sprawdziłam, ja mam też ustawione brak powiadomień dźwiękowych, ale to już w aplikacji.

reklama
Siedzę i zjadłam już jogurt, rosół, mandarynki, sernik i dwa inne kawałki ciasta i wcale nie czuje ze juz dość. Masakra. Ile można jeść.
Ja też mogłabym ciągle jeść, ale staram się pilnować że względu na cukrzycę. Niestety z dnia na dzień jest ciężej bo znowu więcej rzeczy mi smakuje. [emoji39][emoji85]

Akurat w przypadku tego badania - im większe dziecko tym lepiej (oczywiście nie mówimy o takim już całkiem dużym ludku) :) mi przykładowo dopiero kazali dzwonić i umawiać się w 18 tygodniu, zadzwonię w najbliższy czwartek jak będzie 18+0.

No ja wg usg mam dzisiaj 18+0, a wg OM 17+4. Także już nie będę się martwić na zapas:)

reklama
Do góry