reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witaj, no to masz największą wiedzę z nas wszystkich [emoji6]
O kochana kiedy to było ,teraz wszystko jest inaczej ,kiedyś nie wiedziałam co to beta :-D ale po bliźniaczkach bylo mi zdecydowanie łatwiej z młodsza córka ,myślę że do kolejnych dzieci podchodzi się już spokojniej ,w sensie mądrzej bo już wiesz co i jak ,ale teraz po tylu latach wszystko takie nowe będzie ,w sumie jak jedynaczka będzie bo starsze już panny ,jedna już na swoim :)

Witam!
A jak zdrówko?!
O kochana kiedy to było ,teraz wszystko jest inaczej ,kiedyś nie wiedziałam co to beta :-D ale po bliźniaczkach bylo mi zdecydowanie łatwiej z młodsza córka ,myślę że do kolejnych dzieci podchodzi się już spokojniej ,w sensie mądrzej bo już wiesz co i jak ,ale teraz po tylu latach wszystko takie nowe będzie ,w sumie jak jedynaczka będzie bo starsze już panny ,jedna już na swoim :)

Witam!
A jak zdrówko?!
Już w porządku ;)wczesniej wieczne zmęczenie ,nudności i spać bym mogła na okrągło ;)brzuch bolał ,ale może to że stresu ,biegałam co tydzień na wizyty sprawdzać czy serduszko bije ,wyniki są ok ,jedynie TSH ,spotykam się tu że dziewczyny mają podwyższone a ja mam 0,01 Endo mówi że może tak być do 20 tyg albo i całą ciążę ,jestem na dupku ,acardzie ,neoparin i witaminy

reklama
Do góry