reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

O matko kochana. Trzymam kciuki żeby z Twoja mama było wszystko dobrze. Może jedz na pogotowie jak się martwisz i zadaj usg! Powiedz jak było i nie mogą ci odmówić! A inni lekarze w okolicy? Prywantnei? Nie uda się wcisnąć?
Jest wszystko dobrze od tamtego dnia, wystarczyło że zszedł stres i odpoczęłam. Wytrzymam do wizyty, już tylko kilka dni :)

reklama
Ja mam troche wcześniej bo na 6.08 ale licze ze to bedzie 8.06 [emoji14] moze akurat sie tam spotkamy, kto wie [emoji3]

Powiem ci ze nie wiem, ja poloznej raczej nie bede sobie wybierać no i szkoly rodzenia tez nie bo nie zamierzam chodzić [emoji6]

Ej laski ja jutro z tz jade obejrzec wozek [emoji85] cena taka ze nie licze na fajerwerki ale jesli bedzie ok to chyba weźmiemy [emoji3]
Ten co chciałaś?:)

@malentka dokładnie. Wiec ja tego się trzymam. We wcześniejszych ciążach nie miałam pappa i było ok. Wg to teraz żałuję że w ogóle robiłam te biochemię. Tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadziła. oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś choroby genetyczne w rodzinie czy inną nieciekawa historię rodzinne to co innego. A zresztą nikt do końca dopóki dziecko się nie urodzi a nawet jeszcze później nie da gwarancji że będzie zdrowe a pewnych chorób czy wad żadne badanie nie wykryje. Będzie dobrze wierzę w to zarówno u ciebie jak i u mnie.
No dokładnie. Ja gdyby nie to ze dostałam skierowanie na NFZ nie zrobilabym pappy sama z.siebie....nie czułam takiej potrzeby bo wszystko zawsze było ok....będzie ok. I u Ciebie i i mnie zobaczysz:*

Przyszedł mój zestaw od Mamy Ginekolog Mężu Mi kupil [emoji173] plus szminka
20181220_093718.jpeg

Załączniki

• 20181220_093718.jpeg
    20181220_093718.jpeg
    70,6 KB · Wyświetleń: 224
U nas teść uważa ze on jest.dziadkiem i on musi kupić wózek. Jak byłam w 3 miesiącu z bartkiem to kupiliśmy wózek a on się obraził bo to jego "rola"

reklama
Do góry