0202oliwcia
Fanka BB :)
Znalazłam właśnie [emoji5] sam głęboki chcesz czy cały zestaw ??O taki [emoji14] Zobacz załącznik 926887
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam właśnie [emoji5] sam głęboki chcesz czy cały zestaw ??O taki [emoji14] Zobacz załącznik 926887
U nas w szpitalu jest cos takiego jak biala sobota. Mozna w pierwsza sobote miesoaca przyjść i obejrzec oddzial i porodowke. Ja chodzilam na szkole rodzenia i juz z tego nie korzystalam ale jakbym nie chciala brac udzialu w zajeciach to na to ogladanie bym poszlaMysle ze na pozniejszym etapie trzeba pojechac, obejrzeć dany szpital, pogadac z personelem i oni chyba wszystko wytłumaczą [emoji6]
Sama sie bede później dowiadywać, zadzwonie i zapytam kiedy mozna do nich tak przyjechac zeby obejrzeć oddzial [emoji6]
A moge ci cos doradzic ???2w1 i do tego osobno fotelik [emoji6]
2w1 i do tego osobno fotelik [emoji6]
[emoji6]Znalazłam właśnie [emoji5] sam głęboki chcesz czy cały zestaw ??
Dziękuję bardzo [emoji3]I gratuluje ciąży
Jesli chodzi o spacerowke z zestawu to wiem [emoji14] i tak pewnie szybko wymienie na nową [emoji6]A moge ci cos doradzic ???
Ja sobie sama kupiłam tyle, ze ten podstawowy segregator. Lelarz byl zachwycony i ogolnie jeszcze kilka innych osób w szpitaluPrzyszedł mój zestaw od Mamy Ginekolog Mężu Mi kupil [emoji173] plus szminka Zobacz załącznik 926881
No właśnie o to mi chodzi ... Są mega ciężki zajmuja ogrom miejsca zapakowanie ich do auta to porażka .... Sama mialam dla miśki 2w1 ale kupilismy uzywke tylko dlatego ze wiedzialam iz spacerowke od razu kupuje nowaJesli chodzi o spacerowke z zestawu to wiem [emoji14] i tak pewnie szybko wymienie na nową [emoji6]
Ten segregator mi se bardziej podobal niz ten podstawowy a jak wspomnialam mezowi ze chce to zamowil i tyle [emoji5]Ja sobie sama kupiłam tyle, ze ten podstawowy segregator. Lelarz byl zachwycony i ogolnie jeszcze kilka innych osób w szpitalu
Dzoewczyby a wlasnie widzicie gdzies oferty samyxh glebokich wozkow? Macie jakis model gdzie nie ma spacerowki i mozna to lupic oddzielnie?Chcesz 3w1 czy sam głęboki ??