reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mysle ze na pozniejszym etapie trzeba pojechac, obejrzeć dany szpital, pogadac z personelem i oni chyba wszystko wytłumaczą [emoji6]
Sama sie bede później dowiadywać, zadzwonie i zapytam kiedy mozna do nich tak przyjechac zeby obejrzeć oddzial [emoji6]
U nas w szpitalu jest cos takiego jak biala sobota. Mozna w pierwsza sobote miesoaca przyjść i obejrzec oddzial i porodowke. Ja chodzilam na szkole rodzenia i juz z tego nie korzystalam ale jakbym nie chciala brac udzialu w zajeciach to na to ogladanie bym poszla :)

Jesli chodzi o spacerowke z zestawu to wiem [emoji14] i tak pewnie szybko wymienie na nową [emoji6]
No właśnie o to mi chodzi ... Są mega ciężki zajmuja ogrom miejsca zapakowanie ich do auta to porażka .... Sama mialam dla miśki 2w1 ale kupilismy uzywke tylko dlatego ze wiedzialam iz spacerowke od razu kupuje nowa

reklama
Chcesz 3w1 czy sam głęboki ??
Dzoewczyby a wlasnie widzicie gdzies oferty samyxh glebokich wozkow? Macie jakis model gdzie nie ma spacerowki i mozna to lupic oddzielnie?
Nie lubie tych spacerowek z zestawow a poza tym mam nowa spacerowke i bez sensu kupować nowa. Fotelik kupimy nowy a nie chce tych z zestawow 3w1

Do góry