reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kamila, to niezwykłe, że potrafisz te doświadczenia przekuć w coś takiego. Dużo osób się tłumaczy trudnym dzieciństwem a ty czerpiesz z niego siłę, by twoja rodzina wyglądała inaczej.
U mnie też nie zawsze było różowo, ale moja mama była silną i mądra babką. Rozwiodła się zanim skończyłam rok, więc nie musiałam mieć do czynienia z beznadziejnym ojcem. Dziś sama nie chcę mieć z nim ani z przyrodnim bratem kontaktu, mam swoje życie i nie ma w nim miejsca na typów spod ciemnej gwiazdy ;)Strasznie mnie bawi to dziwkowanie :) A my na facetów narzekamy hahaha :)

Dziewczyny do usług;)jak Wam będzie smutno lub złe to chętnie napisze: Dziwkujemy :) także ten tego...;)

Hej, ja mam ryzyko 1:406 też z racji wieku. Ja mam 41. Nie robię nifty ani sanco , będę monitorować sytuację na dokładnych USG. Z zalecen od lekarza wykonującego prenatalne miałam tylko "ewentualne rozważenie badania wolnego dna płodu " oraz kontrolne USG z echo serca. U mnie skoro USG było super aż lekarka była super zadowolona to tego się trzymam.

I gratuluje ciąży:)

Nie kojarze ale zaraz zerkne
O taki [emoji14]
Screenshot_2018-12-20-17-49-59.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-20-17-49-59.jpeg
    Screenshot_2018-12-20-17-49-59.jpeg
    37,3 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Do góry