Paulina90
Zaangażowana w BB
Nie mam ochoty nawet do pracy iść... Ale wiem że muszę bo w domu zwariuje
co za burak...wspolczuje Ci Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam ochoty nawet do pracy iść... Ale wiem że muszę bo w domu zwariuje
co za burak...wspolczuje Ci Kochana
Jeszcze nie wiem [emoji14]Nooooo kochana cóż za propozycja haha i co skorzystacie?
Mi sie marzy amelis hugo dream [emoji6]A jaki chcesz ??
Nie kojarze ale zaraz zerkneJeszcze nie wiem [emoji14]Mi sie marzy amelis hugo dream [emoji6]
Kamila, to niezwykłe, że potrafisz te doświadczenia przekuć w coś takiego. Dużo osób się tłumaczy trudnym dzieciństwem a ty czerpiesz z niego siłę, by twoja rodzina wyglądała inaczej.
U mnie też nie zawsze było różowo, ale moja mama była silną i mądra babką. Rozwiodła się zanim skończyłam rok, więc nie musiałam mieć do czynienia z beznadziejnym ojcem. Dziś sama nie chcę mieć z nim ani z przyrodnim bratem kontaktu, mam swoje życie i nie ma w nim miejsca na typów spod ciemnej gwiazdy Strasznie mnie bawi to dziwkowanie A my na facetów narzekamy hahaha
Ja wiem ze ona akurat po prostu chce nas odciążyć, pomoc [emoji6]U nas teść uważa ze on jest.dziadkiem i on musi kupić wózek. Jak byłam w 3 miesiącu z bartkiem to kupiliśmy wózek a on się obraził bo to jego "rola"
Chcesz 3w1 czy sam głęboki ??Jeszcze nie wiem [emoji14]Mi sie marzy amelis hugo dream [emoji6]
Hej, ja mam ryzyko 1:406 też z racji wieku. Ja mam 41. Nie robię nifty ani sanco , będę monitorować sytuację na dokładnych USG. Z zalecen od lekarza wykonującego prenatalne miałam tylko "ewentualne rozważenie badania wolnego dna płodu " oraz kontrolne USG z echo serca. U mnie skoro USG było super aż lekarka była super zadowolona to tego się trzymam.
Ja zareagowalam na to spokojnie bo i moja gin i wy mowilyscie ze to tylko statystyka. I wolę żyć.nadzieja ze jest wszystko ok.....ta nadzieja mnie uspokaja i czuje ze.jest ok bo w rodzinie nigdy nie było chorób
O taki [emoji14]Nie kojarze ale zaraz zerkne
2w1 i do tego osobno fotelik [emoji6]Chcesz 3w1 czy sam głęboki ??