Natinka1989
Fanka BB :)
On oczywiście też[emoji6] ale chodzi mi o sama kobiete ktora pcha sie w taki uklad wiedzac ze facet ma rodzine [emoji57] a jak znam niektore kobiety to wiem jak potrafią zakrecic facetem... moi rodzice rozwiedli sie jak mialam 9lat, ojciec szybko sie drugi raz ożenił a jego kobieta od początku go szantazowala ze albo zerwie ze mna kontakt zupełnie albo ona go zostawi z niczym... no i tatus jej sluchal, slucha do dzis bo nadal są małżeństwem a kiedy ją kilka razy widzialam bo bylam na komunii siostrzenicy itp to mialam ochote ją udusić... dla mnie takie baby sa gorsze w tych sytuacjach niz sami faceci.Ooo no to po sąsiedzku [emoji13] ja Wodzisław poki co ale obecnie szukamy mieszkania w okolicach między innymi w Rybniku [emoji14]
No wlasnie czytalam o tym szpitalu w Gliwicach, fajne tam warunki maja i w ogóle więc chyba to jak dla mnie najlepszy wybor [emoji14]na kiedy masz tp ? Moze sie tam spotkamy [emoji13]Fajnie ze sie dogadaliscie [emoji3]
No niestety... pewnie gdyby jej choroba wynikala z innych przyczyn to potrafilabym sie jakos do tego przyzwyczaić...ale moja matka od zawsze chorowala i powinna przyjmować leki ale ona to olewala i zamiast lekow wolala alko..im wiecej alko tym częstsze napady... dla mnie jako dziecka bylo to cos okropnego i śmiało moge powiedzieć ze mam po tym traumę...nawet nie potrafilam zadzwonic po karetke jak kiedys na ulicy byłam swiadkiem ze ktoś to przechodził, po prostu totalna blokada, dobrze ze byli tam inni ludzie bo ja nic nie potrafilam zrobic, stalam i patrzylam...
Hej, ja mam termin na 14 czerwca a bierzesz sobie położna? Bo ja nawet nie wiem od czego zacząć [emoji14] to będzie moje 1 dziecko, i ostatnio mi gin powiedziała ze do 21 tygodnia trzeba wybrać szkole rodzenia i położna? A ja nie mAm pojęcia jak się za to zabrać