Też dziś wstałam o4 masakra wiesz co ja bym tych testów nie robiła....wszystko wskazuje na to ze córcia naprawdę jest zdrowa ::* ale masz na to czas . nic na sile. To Ty masz czuć w.sobie spokój:*Bezsenny poranku - witaj. Dzień mój zaczął się i 4 [emoji849] zdążyłam już wyszukać piękne rampersiki i inne cudeńka na olx [emoji854][emoji854][emoji854] do tego wyczytałam, że test NIFTY od września tego roku nie jest dostępny w Polsce - teraz zastępuje go Sanco. Różnić nie widzę, Sanco w jednej z poradni to 2100 zł, no i nie wiem, myślę i myślę i myślę..
reklama
Dzień dobry!Bezsenny poranku - witaj. Dzień mój zaczął się i 4 [emoji849] zdążyłam już wyszukać piękne rampersiki i inne cudeńka na olx [emoji854][emoji854][emoji854] do tego wyczytałam, że test NIFTY od września tego roku nie jest dostępny w Polsce - teraz zastępuje go Sanco. Różnić nie widzę, Sanco w jednej z poradni to 2100 zł, no i nie wiem, myślę i myślę i myślę..
U mnie dzień zaczął się od 3:30 i nie moglam już usnąć. Chyba stres przed wizytą u nowego gina mnie dopadl. Eh byle do 16
Ja-ga
Fanka BB :)
Witam się w 14tyg
Myślałam, że też będę mieć bezsenna noc...a tu całkiem spoko. Syn obudził mnie o 6 ;-) Trzymam kciuki za wizyty, moja o 10. Na szczęście mężowi uda się urwać z pracy na 3godziny, więc nie muszę wchodzić na usg z synkiem ;-)
Myślałam, że też będę mieć bezsenna noc...a tu całkiem spoko. Syn obudził mnie o 6 ;-) Trzymam kciuki za wizyty, moja o 10. Na szczęście mężowi uda się urwać z pracy na 3godziny, więc nie muszę wchodzić na usg z synkiem ;-)
Super! Tez trzymam kciuki! Mojego rodzice po zlobku zabiora do siebie na szczescie. Maz niestety będzie w pracy. Chociaz dzisiaj chyba i tak by nie wszedl do gabinetu na usg. Ostatnio specjalnie sie zwolnil i sie tez nie udalo ale byl rozczarowanyWitam się w 14tyg
Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
Gratuluję wszystkim mamusiom.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
Pewnie zapraszamy, gratulujeCzesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
AasiaI
Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
Hej
Ja-ga
Witaj serdecznie :-) Mówisz o chińskim kalendarzu płci? Mi się przy jednym dziecku zgadza przy drugim już nie ;-) Teraz nawet nie sprawdzałam...zaraz to zrobięCzesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
reklama