Nati88
Fanka BB :)
Narazie co wizyte. Teraz mam 3 stycznia. I zobaczymy czy dalej się skróci.No to kochana dobre wieści. :* a ta szyjke.masz.u lekarza częściej kontrolować ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie co wizyte. Teraz mam 3 stycznia. I zobaczymy czy dalej się skróci.No to kochana dobre wieści. :* a ta szyjke.masz.u lekarza częściej kontrolować ?
Dzięki [emoji8] Oby tylko nic tam nie dorosło bo zamierzam coś w różu kupić dla poprawy humoru [emoji1787]Super, dobre wieści, dzidzia jest bezpieczna ) bardzo się cieszę! No i trzymam kciuki za kolejną dzirwczynkę na forum )
Jeszcze to przemyśl. Mnie stresowała nasza przezierność ale stwierdziłam że czekam na drugie prenatalne i wtedy mają dokladnie posprawdzać.Bezsenny poranku - witaj. Dzień mój zaczął się i 4 [emoji849] zdążyłam już wyszukać piękne rampersiki i inne cudeńka na olx [emoji854][emoji854][emoji854] do tego wyczytałam, że test NIFTY od września tego roku nie jest dostępny w Polsce - teraz zastępuje go Sanco. Różnić nie widzę, Sanco w jednej z poradni to 2100 zł, no i nie wiem, myślę i myślę i myślę..
Zapraszamy [emoji3]Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
Gratuluję wszystkim mamusiom.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
Zaraz sprawdzę [emoji6]Jest ich wiele, ********** mi sie sprawdzil znajomym i calej rodzinie, ram trzeba wpisac lata ukończone i kiedy byla ostatnia @
Mi sie nie zgadza [emoji6]Zaraz sprawdzę [emoji6]