reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny a macie tak ze czasem jak siedzicie czy lezycie lub nawet stoicie w jednej pozycji to jak sie zaczniecie ruszac to czujecie bol w kroczu? Ja tak czasem mam ...i sie zastanawiam czy to jest w porzadku, a i jeszcze jedno czy kiedykolwiek sprawdzalyscie swoje szyjke macicy??
Mi lekarz sprawdza na wizycie. Zawsze mówi, że twarda i uformowana. Sama nie sprawdzam. I w pierwszej ciąży też tego nie robiłam.

reklama
Cześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?

Bezsenny poranku - witaj. Dzień mój zaczął się i 4 [emoji849] zdążyłam już wyszukać piękne rampersiki i inne cudeńka na olx [emoji854][emoji854][emoji854] do tego wyczytałam, że test NIFTY od września tego roku nie jest dostępny w Polsce - teraz zastępuje go Sanco. Różnić nie widzę, Sanco w jednej z poradni to 2100 zł, no i nie wiem, myślę i myślę i myślę..
No wlasnie musisz wszystko dokładnie przemyslec. Chyba wszystkie tego typu badania maja podobna cene, niestety kosztuja sporo ale ja bym zrobila byle by miec spokój..
Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło :-D
Gratuluję wszystkim mamusiom.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
Witaj [emoji257]
Hej :happy:
Robicie badanie AFP? :rofl:
Chodzi o ten test potrójny w drugim trymestrze ?

Hej [emoji4] gratuluję Wam córeczek. Ja od początku miałam przeczucie na dziewczynkę, ale z ramziego i z chińskiego kalendarza chłopczyk wychodzi [emoji3] to pierwsza ciąża, więc na prawdę z jednej i drugiej opcji będę zadowolona, aby zdrowe. Ja też w piątek wkraczam w 2 trymestr, ale powiem Wam, że dalej nic nie czuje. Oprócz bolesnych piersi i lekkiej sennosci. Chciałabym już szybciej ten moment kiedy czuć ruchy

U mnie hub wskazuje chłopczyka i się cieszę .... Ale mój do której mówił że w styczniu mi powie.... A dziś mi się śniło usg że jest dziewczynka

reklama
Do góry