Mi lekarz sprawdza na wizycie. Zawsze mówi, że twarda i uformowana. Sama nie sprawdzam. I w pierwszej ciąży też tego nie robiłam.Dziewczyny a macie tak ze czasem jak siedzicie czy lezycie lub nawet stoicie w jednej pozycji to jak sie zaczniecie ruszac to czujecie bol w kroczu? Ja tak czasem mam ...i sie zastanawiam czy to jest w porzadku, a i jeszcze jedno czy kiedykolwiek sprawdzalyscie swoje szyjke macicy??
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?
Anolik
Skończone 14tc [emoji4]Cześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?
Vivienne 1
Lo to Jeszcze jutro będę miała skończone 13 dopieroSkończone 14tc [emoji4]
Kaamilaaa
No wlasnie musisz wszystko dokładnie przemyslec. Chyba wszystkie tego typu badania maja podobna cene, niestety kosztuja sporo ale ja bym zrobila byle by miec spokój..Bezsenny poranku - witaj. Dzień mój zaczął się i 4 [emoji849] zdążyłam już wyszukać piękne rampersiki i inne cudeńka na olx [emoji854][emoji854][emoji854] do tego wyczytałam, że test NIFTY od września tego roku nie jest dostępny w Polsce - teraz zastępuje go Sanco. Różnić nie widzę, Sanco w jednej z poradni to 2100 zł, no i nie wiem, myślę i myślę i myślę..
Witaj [emoji257]Czesc dziewczyny, mam nadzieję że moge się przyłączyć, mam 14,5tc przeczytałam cale forum -trochę mi to zajeło
Gratuluję wszystkim mamusiom.
My płci nie znamy, ale chyba wrzucę na fb Ramzi.... do rej pory korzystałam z kalendarza płci, mi się zgadzają moje slodziaki.
Chodzi o ten test potrójny w drugim trymestrze ?Hej
Robicie badanie AFP?
Kaamilaaa
W 14+0 [emoji6]Cześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?
Anolik
Hej [emoji4] gratuluję Wam córeczek. Ja od początku miałam przeczucie na dziewczynkę, ale z ramziego i z chińskiego kalendarza chłopczyk wychodzi [emoji3] to pierwsza ciąża, więc na prawdę z jednej i drugiej opcji będę zadowolona, aby zdrowe. Ja też w piątek wkraczam w 2 trymestr, ale powiem Wam, że dalej nic nie czuje. Oprócz bolesnych piersi i lekkiej sennosci. Chciałabym już szybciej ten moment kiedy czuć ruchy
Ala1990aa
U mnie wczorajsza wizyta tez na razie wskazuje na dziewczynkę .Aczkolwiek w 13 tygodniu to chyba jeszcze może się zmienić?Trzymam kciuki za kolejną Pchełkę rodzaju żeńskiego [emoji41][emoji6] i żeby dzisiaj się pokazała.
Vivienne 1
U mnie hub wskazuje chłopczyka i się cieszę .... Ale mój do której mówił że w styczniu mi powie.... A dziś mi się śniło usg że jest dziewczynka
reklama
Od 15tc chybaCześć dziewczyny .... ja się wkurzylam nie dowiem się wynikow na trisomie 21 bo wysyłają prosto do lekarza także dowiem się 10 stycznia dopiero...... dziewczyny jak to jest z tym drugim trymestrem w końcu? Kiedy się zaczyna?