reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zobacz załącznik 923600
A ja się pochwale! Dostałam dzisiaj maszynę i taka o to kura z krzywym dziobem powstała [emoji23] nie obyło się oczywiście bez płaczu i nerwów. Złamałam igle platala mi się nitka ale teraz z czystym sumieniem wszystkim pokazuje moje pierwsze cudo! Młoda już ja zakosila dla siebie wiec ma nowa ulubiona poduszkę [emoji7]

Super jest:)))) i pracy włożyłas mnóstwo:)

Zobacz załącznik 923600
A ja się pochwale! Dostałam dzisiaj maszynę i taka o to kura z krzywym dziobem powstała [emoji23] nie obyło się oczywiście bez płaczu i nerwów. Złamałam igle platala mi się nitka ale teraz z czystym sumieniem wszystkim pokazuje moje pierwsze cudo! Młoda już ja zakosila dla siebie wiec ma nowa ulubiona poduszkę [emoji7]
Super [emoji4] mialas wczesniej taka, sprawdza sie do np karmienia maleństwa czy siedzenia z nim ?

@Pianistka kochana podlinkujesz mi tego ramziego z fb? Nie mogę znaleźć

IMG_5145.JPG

Załączniki

• IMG_5145.JPG
    IMG_5145.JPG
    176,7 KB · Wyświetleń: 398
Śliczny fasolek :))

Odnośnie żelaza - ale sobie kakao pyszne sprawiłam przed chwilą!! [emoji3][emoji3] nie piłam od lat, a tak coś mnie tknęło [emoji41]
Kakao to jest to ;) jal ja dawno nie pilam takiego zwyklego na cieplo. Zroboe sobie dzisiaj na śniadanie nalesniki i kakao. Jak przeczytałam to o malo nie wyskoczyłam z lozka żeby juz robić :)
Ja z kolei odbieram jutro pappe więc też przewiduję niespokojną noc...
Ja dzisiaj dzwonie do szpitala czy już jest wynik. Minął dopiero tydzień, ale kto wie może coś jest.
Zobacz załącznik 923600
Cudo :)

reklama
Miedzy innymi tofu, soja, ciecierzyca, brukselka, brokuł, zielone liście, czerwona soczewica, biała fasola, natka pietruszki.. ziarna kakaowca też gdzieś tam się wpisują [emoji39]
Piękną lista :-) Taka "moja". U mnie jeszcze pestki z dyni(uwielbialam w poprzedniej ciąży, 1-2 garsci jadlam codziennie), buraki (barszcz kiszony co 1-2tygodnie) i pokrzywa picia. I mialam to piękna hemoglobine przez całą ciążę :-)

Do góry