reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hurra sa i moje :)
Jeju az mi dreszcze przeszly! Dopiero zalapalam stresa. Chociaż chyba gdyby było cos nie tak to by mi tak po prostu tych wyników nie chcieli oddac.
Zaraz sie ubieram i jadę.
Jednak, ze to podroz przez cale miasto autobusami to pewnie odbiore tez ok 13.
Eh czlowiek byl głupi, ze prawa jazdy nie zrobił
Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam ;) nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład ;)

reklama
Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam ;) nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład ;)
No ja to cos czuje, ze bede skazana cale zycie na meza. Mialam juz dwa lata temu zrobic i odpuściłam ;) chociaz teraz obiecuje sobie, ze dla rozrywki po porodzie pokde na kurs

No ja to cos czuje, ze bede skazana cale zycie na meza. Mialam juz dwa lata temu zrobic i odpuściłam ;) chociaz teraz obiecuje sobie, ze dla rozrywki po porodzie pokde na kurs
Kibicuję ;) nie potrafiłabym być ciągle zależna od kogoś tej kwestii, ale to już zależy od przyzwyczajenia. Już w klasie maturalnej jeździłam samochodem do szkół ;) później całe studia i teraz codziennie do pracy. A przy imprezkach jestem od jakiegoś czasu etatowym kierowcą z racji ciąży ^^

Kibicuję ;) nie potrafiłabym być ciągle zależna od kogoś tej kwestii, ale to już zależy od przyzwyczajenia. Już w klasie maturalnej jeździłam samochodem do szkół ;) później całe studia i teraz codziennie do pracy. A przy imprezkach jestem od jakiegoś czasu etatowym kierowcą z racji ciąży ^^
No to jest męczące to fakt. Szczegolnie w ciazy jak mi sie samej nie chce. Ogolnie to nie mam nic przeciwko autobusom czy chidzeniu na piechote :)

Moja kolezanka w drugiej ciazy cos okolo 3 miesiąca zapisala sie na kurs a w 6 juz miala prawko :) z kolei moja kuzynka miala synka 6cio letniego i zaszla w ciaze blizniacza i stwierdzila ze bez samochodu sobie nie poradzi i tez zdawala w ciazy z tymze egzamin miala chyba w 8mcu :) także nie wiem czy nie lepiej byloby zrobić w ciąży kiedy masz na to wiecej czasu....ale do tego trzeba odwagi. Ja pamietam jak chodzilam na pierwsze godziny jazdy to byl dla mnie ogromny stres. Ale zdalam za pierwszym razem i teraz nie wyobrazam sobie życia bez samochodu tym bardziej ze mieszkam na wsi. A niedlugo zaczynamy budowe naszego wymarzonego domku na jeszcze "gorszej" wsi, gdzie nie jeżdżą żadne autobusy ani okejki ani nic...tylko autobus szkolny :)

Wiesz co ja karmiłam tylko 3 mc i to głównie na leżąco bo miałam tak wielkie cyce ze bałam się ze zrobię młodej krzywdę [emoji23] teraz na tapete wjeżdża foka i walczę z maszyna ej to normalnie uzależnia!
No ja chce uszyc taka kure tylko sie zastanawiam czy jak bede karmic z butelki to sie to przyda, czy bedzie z tym wygodniej po prostu [emoji6]
Hejka
Ja się szykuje pomalutku .... make up i te sprawy[emoji4][emoji4][emoji4]w końcu idę do młodego lekarza podobno przystojnego( 30lat) [emoji6]
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
Witajcie ;* miedzy godz. 12 a 13 mam odebranie wyników pappy połączone z rozmową z lekarzem (tak to się w tym szpitalu odbywa), trzymajcie proszę kciuki :)
O dziwo spałam spokojnie nawet.
Miłego dnia ;*
Zaciskam kciuki [emoji106][emoji110][emoji110]

Dobry[emoji257]
Wstalam i krew z nosa mi poleciała[emoji19]

reklama
No ja chce uszyc taka kure tylko sie zastanawiam czy jak bede karmic z butelki to sie to przyda, czy bedzie z tym wygodniej po prostu [emoji6]Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Zaciskam kciuki [emoji106][emoji110][emoji110]

Dobry[emoji257]
Wstalam i krew z nosa mi poleciała[emoji19]
Eh :\ moze z oslabienia a moze po prostu zbyt duze ukrwienie. Stres przed wynikami mnie na tyle sparalizowal, ze sie ubrac nie moge ;)

Do góry