reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hurra sa i moje :)
Jeju az mi dreszcze przeszly! Dopiero zalapalam stresa. Chociaż chyba gdyby było cos nie tak to by mi tak po prostu tych wyników nie chcieli oddac.
Zaraz sie ubieram i jadę.
Jednak, ze to podroz przez cale miasto autobusami to pewnie odbiore tez ok 13.
Eh czlowiek byl głupi, ze prawa jazdy nie zrobił
Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam ;) nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład ;)

reklama
Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam ;) nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład ;)
No ja to cos czuje, ze bede skazana cale zycie na meza. Mialam juz dwa lata temu zrobic i odpuściłam ;) chociaz teraz obiecuje sobie, ze dla rozrywki po porodzie pokde na kurs

No ja to cos czuje, ze bede skazana cale zycie na meza. Mialam juz dwa lata temu zrobic i odpuściłam ;) chociaz teraz obiecuje sobie, ze dla rozrywki po porodzie pokde na kurs
Kibicuję ;) nie potrafiłabym być ciągle zależna od kogoś tej kwestii, ale to już zależy od przyzwyczajenia. Już w klasie maturalnej jeździłam samochodem do szkół ;) później całe studia i teraz codziennie do pracy. A przy imprezkach jestem od jakiegoś czasu etatowym kierowcą z racji ciąży ^^

Kibicuję ;) nie potrafiłabym być ciągle zależna od kogoś tej kwestii, ale to już zależy od przyzwyczajenia. Już w klasie maturalnej jeździłam samochodem do szkół ;) później całe studia i teraz codziennie do pracy. A przy imprezkach jestem od jakiegoś czasu etatowym kierowcą z racji ciąży ^^
No to jest męczące to fakt. Szczegolnie w ciazy jak mi sie samej nie chce. Ogolnie to nie mam nic przeciwko autobusom czy chidzeniu na piechote :)

Moja kolezanka w drugiej ciazy cos okolo 3 miesiąca zapisala sie na kurs a w 6 juz miala prawko :) z kolei moja kuzynka miala synka 6cio letniego i zaszla w ciaze blizniacza i stwierdzila ze bez samochodu sobie nie poradzi i tez zdawala w ciazy z tymze egzamin miala chyba w 8mcu :) także nie wiem czy nie lepiej byloby zrobić w ciąży kiedy masz na to wiecej czasu....ale do tego trzeba odwagi. Ja pamietam jak chodzilam na pierwsze godziny jazdy to byl dla mnie ogromny stres. Ale zdalam za pierwszym razem i teraz nie wyobrazam sobie życia bez samochodu tym bardziej ze mieszkam na wsi. A niedlugo zaczynamy budowe naszego wymarzonego domku na jeszcze "gorszej" wsi, gdzie nie jeżdżą żadne autobusy ani okejki ani nic...tylko autobus szkolny :)

Wiesz co ja karmiłam tylko 3 mc i to głównie na leżąco bo miałam tak wielkie cyce ze bałam się ze zrobię młodej krzywdę [emoji23] teraz na tapete wjeżdża foka i walczę z maszyna ej to normalnie uzależnia!
No ja chce uszyc taka kure tylko sie zastanawiam czy jak bede karmic z butelki to sie to przyda, czy bedzie z tym wygodniej po prostu [emoji6]
Hejka
Ja się szykuje pomalutku .... make up i te sprawy[emoji4][emoji4][emoji4]w końcu idę do młodego lekarza podobno przystojnego( 30lat) [emoji6]
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
Witajcie ;* miedzy godz. 12 a 13 mam odebranie wyników pappy połączone z rozmową z lekarzem (tak to się w tym szpitalu odbywa), trzymajcie proszę kciuki :)
O dziwo spałam spokojnie nawet.
Miłego dnia ;*
Zaciskam kciuki [emoji106][emoji110][emoji110]

Dobry[emoji257]
Wstalam i krew z nosa mi poleciała[emoji19]

reklama
No ja chce uszyc taka kure tylko sie zastanawiam czy jak bede karmic z butelki to sie to przyda, czy bedzie z tym wygodniej po prostu [emoji6]Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Zaciskam kciuki [emoji106][emoji110][emoji110]

Dobry[emoji257]
Wstalam i krew z nosa mi poleciała[emoji19]
Eh :\ moze z oslabienia a moze po prostu zbyt duze ukrwienie. Stres przed wynikami mnie na tyle sparalizowal, ze sie ubrac nie moge ;)

Do góry