Vivienne 1
Fanka BB :)
Napewno będzie dobraJa z kolei odbieram jutro pappe więc też przewiduję niespokojną noc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno będzie dobraJa z kolei odbieram jutro pappe więc też przewiduję niespokojną noc...
Do usług [emoji41][emoji41][emoji41]Jutro będziesz rozszyfrować mój wyrostek[emoji16][emoji6]
Jak będzie widać oczywiście ..... mam nadzieję .... moja babcia mi wywrozyla dziewczynke na podstawie daty om[emoji16][emoji23]Do usług [emoji41][emoji41][emoji41]
Spec od wyrostków [emoji6][emoji41]Do usług [emoji41][emoji41][emoji41]
Absolutnie nie [emoji39] ale mam wrażenie, że specjalistą może nazwać się lekarz, a nie dziewczyny na grupie fb, które z jakąś rozbrajającą "pewnoscią" oceniają to "fachowym" okiem... zobaczyłam kilkanaście zdjęć i chyba wiem niewiele mniej od nich w tej kwestii [emoji39]Spec od wyrostków [emoji6][emoji41]
Nie umniejszaj swoich umiejętności! Są osoby które cos widzą w tej czarno białej mozajce A są takie co nie dostrzegają tych różnic. Ja już w trzeciej ciąży tez duzo widze. I czasem lekarz mnie tylko upewnia. Tylko u sobie nie jestem tego pewna czy bardzo chce widzieć dziewczynkę czy może faktycznie jest. Narazie się zdaje na doświadczenie mojej gin.i mam nadzieję że się nie myli.Absolutnie nie [emoji39] ale mam wrażenie, że specjalistą może nazwać się lekarz, a nie dziewczyny na grupie fb, które z jakąś rozbrajającą "pewnoscią" oceniają to "fachowym" okiem... zobaczyłam kilkanaście zdjęć i chyba wiem niewiele mniej od nich w tej kwestii [emoji39]
Jestem nauczona, że na prawdziwe umiejętności pracuje się latami, dlatego takich nabytych "w biegu" po prostu nie traktuję poważnie [emoji39]Nie umniejszaj swoich umiejętności! Są osoby które cos widzą w tej czarno białej mozajce A są takie co nie dostrzegają tych różnic. Ja już w trzeciej ciąży tez duzo widze. I czasem lekarz mnie tylko upewnia. Tylko u sobie nie jestem tego pewna czy bardzo chce widzieć dziewczynkę czy może faktycznie jest. Narazie się zdaje na doświadczenie mojej gin.i mam nadzieję że się nie myli.
Dziękuję Ci bardzo [emoji8][emoji8] najwyzej bedzie chłopiec w kitkach [emoji1787]Jestem nauczona, że na prawdziwe umiejętności pracuje się latami, dlatego takich nabytych "w biegu" po prostu nie traktuję poważnie [emoji39]
Życzę Ci tej dziewczynki bardzo! )))
Piękna .... będzie do koszyczka na Wielkanoc jak znalazłZobacz załącznik 923600
A ja się pochwale! Dostałam dzisiaj maszynę i taka o to kura z krzywym dziobem powstała [emoji23] nie obyło się oczywiście bez płaczu i nerwów. Złamałam igle platala mi się nitka ale teraz z czystym sumieniem wszystkim pokazuje moje pierwsze cudo! Młoda już ja zakosila dla siebie wiec ma nowa ulubiona poduszkę [emoji7]