Pianistka1991
Fanka BB :)
To chyba pytanie skierowane do @filkat (?)Super
A mam pytanko, gdzie mieszkasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba pytanie skierowane do @filkat (?)Super
A mam pytanko, gdzie mieszkasz ?
Tak, to kwestia ułożenia. Pamiętam moje ostatnie USG (na początku 12 tyg.) to absolutnie pierwsze na co zwróciłam uwagę to wyrostek u mojego dzidziusia - pokazał się od razu i bardzo wyraźnie.
Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.Znasz już płeć??
Hahaha grandziaro[emoji23]Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.
Na grupie na fb jest zdjęcie mojego dzidziusia i komentarze nie pozostawiające złudzeń - Aleksandra W. - fotka z 15 listopada i jakieś kilkadziesiąt komentarzy, że dziewczynka na 100%. Jak okaże się chłopcem to narobię grandy na tej grupie xD
Ja spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro! )Hej piekne moje . Ja dziś cały dzień kursowalam byliśmy na wycieczce a potem lekcje z cora i padam na twarz
... jutro wyczekane prenatalne. Nie wiem czy usnę [emoji4]
No pamiętam pamiętam [emoji4]dziękiJa spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro! )
Ja z kolei odbieram jutro pappe więc też przewiduję niespokojną noc...No pamiętam pamiętam [emoji4]dzięki
Jutro będziesz rozszyfrować mój wyrostek[emoji16][emoji6]Ja spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro! )