reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Znasz już płeć??
Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.
Na grupie na fb jest zdjęcie mojego dzidziusia i komentarze nie pozostawiające złudzeń - Aleksandra W. - fotka z 15 listopada ;) i jakieś kilkadziesiąt komentarzy, że dziewczynka na 100%. Jak okaże się chłopcem to narobię grandy na tej grupie xD

Po wyrostku ewidentnie jest dziewczynka, ale ginekolog tego nie potwierdzał więc nie czuję się madrzejsza od niego.
Na grupie na fb jest zdjęcie mojego dzidziusia i komentarze nie pozostawiające złudzeń - Aleksandra W. - fotka z 15 listopada ;) i jakieś kilkadziesiąt komentarzy, że dziewczynka na 100%. Jak okaże się chłopcem to narobię grandy na tej grupie xD
Hahaha grandziaro[emoji23]

Hej piekne moje . Ja dziś cały dzień kursowalam byliśmy na wycieczce a potem lekcje z cora i padam na twarz
... jutro wyczekane prenatalne. Nie wiem czy usnę [emoji4]
Ja spałam przed prenatalnymi, ale śniły mi się glupoty z Ewą Drzyzgą w recepcji na czele [emoji28] spokojnej nocy zatem i trzymam kciuki jutro! :))

reklama
Do góry