reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Piękną lista :-) Taka "moja". U mnie jeszcze pestki z dyni(uwielbialam w poprzedniej ciąży, 1-2 garsci jadlam codziennie), buraki (barszcz kiszony co 1-2tygodnie) i pokrzywa picia. I mialam to piękna hemoglobine przez całą ciążę :-)
Ja tez mialam duza hemoglobine w ciazy. Teraz już widze, ze mam nizsza bo ok 13,8 a w poprzedniej miałam prawie po 15.
Pestki dyni jadlam ciągłe (ale to tez dlatego, ze wkrecilam sobie pasożyty, ktorych nie mialam)
Musze kupic pestki dawno nie jadlam :)
Burakow zjadlam wczoraj tyle ile normalnie przez miesiąc bym nie zjadla.
Ja musze szczegolnie pod koniec pilnowacc hemoglobiny bo w poprzedniej ciąży przed samym porodem mialam jakos 14 a po porpdzie (ktory nie byl zbyt długi) spadlo mi do 9 i mdlalam.

reklama
Hejka
Ja się szykuje pomalutku .... make up i te sprawy[emoji4][emoji4][emoji4]w końcu idę do młodego lekarza podobno przystojnego( 30lat) [emoji6]

No to nieźle a co ma do spodni? Że ciasne? I gniota dzidzie?
Niee, ja zazwyczaj zakladam do ginekologa sukienki no bo sa wygodniejsze nie trzeba z golym tylkiem chodzić. No i raz poszlamw. Spodniach bo bylam prosto po pracy. Tzn umowilam wizytę na szybko bedac jeszcze w pracy, pojechalam do rodziców się wykapac ale juz nke zdazylam soe przebrac.
No i rozmowa u gina:
(Po badaniu, więc bylam bez majtek w samej koszulce)
-niech sie pani już ubierze i wroci na kozetke
Wróciłam ubrana ale zdziwiona bo mówił, ze jeszcze dzidzie bedziemy podgladac no ale mysle dobra moze jednak nie klocic sie nie bede. Polozylam sie na ta kozetke
-a co pani zrobila czemu pani sie ubrala?
-bo pan dr kazal?
-aaa no tak, a to pani nie ma sukienki? Lepiej ubierac sukienkę wtedy wystarczy zdjąć bieliznę a tak to pani biega prawie na golasa po calym gabinecie :)
Normalnie padlam i pozniej zawsze mu mówiłam, ze mam sukienkę hehe

reklama
Hurra sa i moje :)
Jeju az mi dreszcze przeszly! Dopiero zalapalam stresa. Chociaż chyba gdyby było cos nie tak to by mi tak po prostu tych wyników nie chcieli oddac.
Zaraz sie ubieram i jadę.
Jednak, ze to podroz przez cale miasto autobusami to pewnie odbiore tez ok 13.
Eh czlowiek byl głupi, ze prawa jazdy nie zrobił
Równe 2 tygodnie.. podali mi konkretny termin odbioru co do dnia i godziny... ale Ty próbuj wcześniej jeśli jest szansa ;))

Do góry