reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oj ja tez bym tak chciała. Ale mam ogromne wyrzuty sumienia jak sobie pofolguje://. W poprzedniej ciąży przytyłam 16kg, i wiem ze ok 4 kg to moje folgowanie. Ciężko było mi to zrzucić mimo treningów przez 7 dni w tygodniu, ale s końcu prawie się udało, no i zaplanowaliśmy druga ciąże. Ja teraz póki mogę i świadomość nie szwankuje to dbam o siebie zdrowo jedząc i nie folguje za często z zachciankami. Gdzieś tam z tylu głowy mam ten żal do siebie już po pierwszej ciąży. A zaczęłam tyć tak na poważnie w 8 mym miesiącu, dosłownie szedł kilogram do przodu na tydzień, nie wierzyłam, ze to możliwe :o
U mnie tez było pp 1kg na tydzien. Z wizyty na wizyte po 3-4 kg na plusie. Lekarz wiecznie sie czepial wagi

I dobrze! Od jednego dnia kompletnego nic nie robienia jeszcze nikt nie umarł :) odpoczywaj
Dokładnie! Tez kestem tego zdania.
Ja teraz jestem niezywa przez ten szpital a juz nie mam kiedy sie zdrzemna bo zaraz z synkiem do nefrologa jade.
Jutro idziemy na impreze andrzejkowa i juz mysle jakby się z tego wykrecic

Dziewczyny a może jest tutaj ktoś z Wrocka i chciałaby chodzić razem na aquafitness na teatralną lub do aquaparku i na zajęcia fitness dla ciężarnych na żegiestowską do fitness academy? :) ja mam nadzieję że teraz po wizycie lekarz pozwoli mi chodzić

Kurcze jak Wy to robicie że większość z Was w tym pierwszym trymestrze chudnie albo waga jest taka sama a ja tyje i to aż 3 kg :-( jestem przerażona tempem tycia i skończy się pewnie na +30 a jem tam samo jak przed ciążą

Ja tez melduje, ze jestem na plusie 1.5-2 kg( ciężko określić):)

reklama
Do góry