mega podobnyHej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
Mąż oczywiście uważa, że nie ma żadnego podobieństwaZobacz załącznik 920893Zobacz załącznik 920894
reklama
Ja juz nic nie czulamMój tak samo mowi. Że to jest cudne przeżycie. Pytał tylko czy ja miałam jakies znieczulenie że nie zareagowałam jak mnie nacinali.
Ja-ga
Fanka BB :)
Kobieto chyba dawno wieloryba nie widziałaś ;-) Śliczny brzuszek.To i ja wam wrzuce wielorybka [emoji57] 13+1 zdjecie sprzed chwili..Zobacz załącznik 920890
@Berry90 , piękny brzuszek, podobny wielkością do mojego (u mnie 0,3kg na plusie, startowalam z 63,5kg 176cm wzrostu). Co do reakcji taty- ja doskonale rozumiem, że Ci przykro. Moja mama zareagowala w taki sposób na wieść o mojej pierwszej ciąży, że do dziś jej to pamiętam. Potem juz się cieszyła itd Ale tej pierwszej reakcji się nie zapomina. Teraz jeszcze nic nie wie. Wyślę jej na imieniny (9 grudnia) noworodkowe skarpetki z info "będziesz babcią"...niech sobie to przetrawi, to na Święta jak się spotkamy będzie się już cieszyć ;-)
U mnie totalny dzień lenia...leżę w łóżku i tylko dzieciom robię coś do jedzenia. Głowa mi pęka, mięśnie bolą..dobrze, że jutro weekend.
Konwalia90
Ja schudlam 4kg ale mam mdłości i wymiotuje....nie mam ochoty nic jeść...nawet jak jestem głodna to nic mi nie smakuje i tak od 4 tygodni :/Kurcze jak Wy to robicie że większość z Was w tym pierwszym trymestrze chudnie albo waga jest taka sama a ja tyje i to aż 3 kg :-( jestem przerażona tempem tycia i skończy się pewnie na +30 a jem tam samo jak przed ciążą
Kaamilaaa
Podobny [emoji4] zazdro [emoji14]Hej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
Mąż oczywiście uważa, że nie ma żadnego podobieństwaZobacz załącznik 920893Zobacz załącznik 920894
Moj młody niestety ale nic anic nie podobny do mnie [emoji19] jest bardzo podobny do "tatusia"..
A tak w ogole to juz mam znow nerwy na tego czlowieka[emoji19] chyba czeka mnie w poniedziałek odwiedzenie komornika bo tatus nie pali sie do placenia zasadzonych alimentów, tylko nerwy bede miec znow przez niego [emoji31]
Ostatnia edycja:
Śliczny identyczny jak mamusiaHej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
G
guest-1704238530
Gość
A ja właśnie ogólnie jestem mało dotykalska więc mam nadzieję że temat glaskania brzucha jakoś mnie dotknie delikatnie tylko [emoji14]
No mam nadzieję że tak będzie! Okaże się w czerwcu
Ja też nie mam ochoty żeby ktoś mnie dotykał po brzuchu, jedynie moja mama będzie mogła bo z nią jestem bardzo blisko. Tesciowej przy okazji jakieś rozmowy mówiłam że nie podoba mi się głaskanie po brzuchu.
Berry90
Kobieto chyba dawno wieloryba nie widziałaś ;-) Śliczny brzuszek.
@Berry90 , piękny brzuszek, podobny wielkością do mojego (u mnie 0,3kg na plusie, startowalam z 63,5kg 176cm wzrostu). Co do reakcji taty- ja doskonale rozumiem, że Ci przykro. Moja mama zareagowala w taki sposób na wieść o mojej pierwszej ciąży, że do dziś jej to pamiętam. Potem juz się cieszyła itd Ale tej pierwszej reakcji się nie zapomina. Teraz jeszcze nic nie wie. Wyślę jej na imieniny (9 grudnia) noworodkowe skarpetki z info "będziesz babcią"...niech sobie to przetrawi, to na Święta jak się spotkamy będzie się już cieszyć ;-)
U mnie totalny dzień lenia...leżę w łóżku i tylko dzieciom robię coś do jedzenia. Głowa mi pęka, mięśnie bolą..dobrze, że jutro weekend.
Gdyńska aura sprzyja dziś odpoczynkowi w domu więc piateczka Z kanapy spod koca
Już się nie mogę doczekać aż już będzie taki typowo ciążowy, nawet malutki
No właśnie to jest to że później pewnie się będą cieszyć ale pierwsza reakcję się pamięta... w drugiej widze ze zagrywka taktyczna [emoji14]
Ja dziś idę z wesola nowiną do dziadków-w końcu zostaną pradziadkami
Berry90
Ja też nie mam ochoty żeby ktoś mnie dotykał po brzuchu, jedynie moja mama będzie mogła bo z nią jestem bardzo blisko. Tesciowej przy okazji jakieś rozmowy mówiłam że nie podoba mi się głaskanie po brzuchu.
Hahaha ja od razu zaznaczyłam że nie lubię być dotykana [emoji14] nawet nie tylko w kontekscie brzucha ale ogólnie. Bo moja to generalnie taka do przytulania strasznie chetna jest , a nie jestem z nią jakoś bardzo blisko... Tzn w mojej opinii
Ciekawe jak się będą teściowej pilnować jak brzuszki będą większe i wystające tak że nie da się ich nie zauważyć
reklama
G
guest-1704238530
Gość
No kurcze podobny strasznie
Też stwierdzam że jak dwie krople wody