reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Spać mi się chce i mam lenia. Ale chcę ogarnąć dom bo jest tragedia. A mój mąż się miga. Wspaniałe stulecie oglądam a po tej do roboty.
Miałam lenia codziennie do ok 3 tyg temu! Potem mnie werwa złapa i chałupe wysprzątałam! Dosłownie wszystko! Od wczoraj znowu leń ale mówię sobie,że nie mogę leżeć bo przecież ruch najlepszy wywoływacz porodu! A mi się już nie chce z brzuchem chodzić!

reklama
Hehe.... Też z rańca miałam tyle siły,żeby wstać,że aż szok. No ale trzeba było małego do przedszkola zaprowadzić. A tak apropos dziewczyny na kiedy macie termin???
Ja niby na 26 z om, z usg ok 20..... I mam nadzieje ze zaliczymy ten wczesniejszy [emoji6]. I ze znów zacznie sie od wod a nie dla odmiany od skurczy..... Tylko zebym do szpitala zdążyła [emoji13]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

A powiem Ci, że ja tez mogę na palcach jednej ręki policzyć noce przespane ciurkiem minimum 7h od 3 lat.
I teraz po urodzeniu córeczki nie odczuwam zmęczenia brakiem snu. Chyba organizm się juz dostosował [emoji6]
Nie jesteście same dziewczyny! Mam 8 latkę i 4 latka w domu także jest co robić! Na dodatek te upały. Teraz się nie wysypiam bo mi brzuch i ból przeszkadza a jak mały się urodzi to już w ogóle spanie to marzenie! No chyba,że będzie grzeczniutki i kochany do spania

A powiem Ci, że ja tez mogę na palcach jednej ręki policzyć noce przespane ciurkiem minimum 7h od 3 lat.
I teraz po urodzeniu córeczki nie odczuwam zmęczenia brakiem snu. Chyba organizm się juz dostosował [emoji6]
Haha to ja tez moge policzyć na palcach jednej reki ile razy przespalam noc ale od prawie 6 lat [emoji23] ...u nas ciagle magiczne ,, mama przykryj,, ,,mama pić,, ,,mama spać nie moge,,.....,,mama siku,,... mama...mama... a nawet jak Kornelka śpi ładnie w nocy to ja juz z przyzwyczajenia robie wycieczki do jej pokoju [emoji23][emoji53]

5djylbetecfse5n6.png

Nie chce być wulgarna ale sr#m na to [emoji23] meza sie nie wstydze a dla personelu to normalka. Licze, ze organizm sam sie oczysci ;)
Córkę rodziłam w Pl i mimo,iż organizm się oczyścił sam zrobiono mi lewatywe. Syna rodziłam w De i organizm też się sam oczyścił,więc lewatywy nie zrobili. Teraz też rodzę w De i zobaczymy jak to będzie.
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry