Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe.... Też z rańca miałam tyle siły,żeby wstać,że aż szok. No ale trzeba było małego do przedszkola zaprowadzić. A tak apropos dziewczyny na kiedy macie termin???Cześć [emoji254] zasnęłam dopiero o 3rano [emoji33] ale dlatego ze mój pies strasznie wył i drapał w drzwi wyjściowe , myśle ze suczki maja cieczke a on biedny wariuje [emoji23][emoji23] narazie leżę w łóżku mam tyle planów na ten dzień ze chyba aż nic nie zrobię [emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W tą już się coś zaczęło dziać ,więc myślę iż ok 10 czerwca nie będzie komu pisać na forum
Ja mam na 17 ale już mi się nie chce być w ciąży. Masakra wszystko boli! Tak się w duchu modlę,żeby w ten weeknd
18 czerwca termin z OM.
U mnie jest dokładnie tak samo. Mówiłam mojemu że lekarz nie zabronił nam że jest ok ale on chce żebym urodziła za tydzień w piątek bo on bierze wolne i byłby psychicznie nastawiony. No tak ale żeby się tak dało zaplanować.Już widzę ten strach w oczach mojego męża, gdy usłyszy o dniu seksu on tak unika heh
W ogóle to zanim zaszłam to tak się naczytałam jaka to kobieta w ciąży jest seksi, jak życie seksualne rozkwita ;p U mnie nic z tych rzeczy się nie sprawdziło Mąż powtarza, że mnie kocha, ale ewidentnie nie kręcę go w ciąży. To nie chodzi o dodatkowe kg ale o brzuch, w którym mieszka nasze dziecię.
Ja mam z usg na 16 a z okresu na 18Hehe.... Też z rańca miałam tyle siły,żeby wstać,że aż szok. No ale trzeba było małego do przedszkola zaprowadzić. A tak apropos dziewczyny na kiedy macie termin???