reklama
Kindziorek
Fanka BB :)
U mnie tez było przed terminem.... I od wód tylko ze bylam wtedy juz w szpitalu od kilkunastu godzin..... A akcja była bardzo szybka. Teraz tez na to liczę.Mi moje dwie pierwsze tydzień przed terminem! Z nienacka zaatakowało! I od bóli oczywiście
Veronika_k
Pochwalcie się jakie imiona wybrałyście?
Veronika_k
Dzięki dziewczyny ,tak się zastanawiam czy ten materacyk w mojej gondoli nie jest za cienki bo tak twardo się wydaje.
Zawsze możesz coś mięciutkiego podlożyć kocyk czy rożek.
Veronika_k
U mnie tez było przed terminem.... I od wód tylko ze bylam wtedy juz w szpitalu od kilkunastu godzin..... A akcja była bardzo szybka. Teraz tez na to liczę.
U mnie z młodą zaczęło się ok 23.00 pęcherz przebijali na porodówce,4.15 była już z nami. Poród ciężki,bóle były a szyjka się nie rozwierała! Mimo to nie poddałam się i robiłam wszystko,żeby wkońcu się ruszyło! A z młodym zaczęło się ok 22.00 i poszło szybciutko bo 00.57 już był z nami
efta22
Pochwalcie się jakie imiona wybrałyście?
Błażej lub jeśli niespodziewanie wyskoczy dziewucha to Kornelia
martynaaa13
Zaangażowana w BB
hej dziewczynki kjakieś 20 min zajeło mi odczytanie postów z wczoraj i dzis ;D
wczoraj popołudniu wzieły mnie takie skucze i bóle krzyża ze myslalam ze urodze ,ale stwierdziłamm ze najpierw ogarnę sypialnie i resztę domu ,bo tesciowa i mąż tego sami nie zrobia jak bd w szpitalu,wiec poodkurzalam,przetarłam szafki ,półki i komody, wymyłam lustro , zmylam podlogi wykąpalam sie i stwierdzilam czekam na męza i jak sie połozylam tak i zasnelam i obudzilam sie jak ręką odjął i się tak wkurzylam ,ze to wszystko na marne poszło
na poprawę humoru zamówilam malemu lezaczek bujaczek Kinderkraft unimo 5w 1
noc minela w miarę dobrze,spalam jak zabita wstalismy szybkie sniadanko no i na zakupy
a teraz gdy wrocilismy to siadlam do laptopa i nadrabiam
a no i na wadze rano ujrzalam 76,5 kg,ciekawe jak tam waga malego dwa dni i wszystkiego się dowiemy
wczoraj popołudniu wzieły mnie takie skucze i bóle krzyża ze myslalam ze urodze ,ale stwierdziłamm ze najpierw ogarnę sypialnie i resztę domu ,bo tesciowa i mąż tego sami nie zrobia jak bd w szpitalu,wiec poodkurzalam,przetarłam szafki ,półki i komody, wymyłam lustro , zmylam podlogi wykąpalam sie i stwierdzilam czekam na męza i jak sie połozylam tak i zasnelam i obudzilam sie jak ręką odjął i się tak wkurzylam ,ze to wszystko na marne poszło
na poprawę humoru zamówilam malemu lezaczek bujaczek Kinderkraft unimo 5w 1
noc minela w miarę dobrze,spalam jak zabita wstalismy szybkie sniadanko no i na zakupy
a teraz gdy wrocilismy to siadlam do laptopa i nadrabiam
a no i na wadze rano ujrzalam 76,5 kg,ciekawe jak tam waga malego dwa dni i wszystkiego się dowiemy
Kindziorek
U mnie wody odeszły i mometalnie zaczęły się skurcze godz. 15:40 a o 17:25 syn był już z nami.
reklama
Marciotek88
Ja właśnie zamówiłam w smyku. Typowy do gondoli, bo ten fabryczny twardy jak kamień... Mam nadzieję że się sprawdzi :-)Dzięki dziewczyny ,tak się zastanawiam czy ten materacyk w mojej gondoli nie jest za cienki bo tak twardo się wydaje.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom