reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nasz wózek ma dobry materac, odpowiedni dla kręgosłupa więc nic specjalnie nie należy nawet podkładać - jedynie tyle by nie prać stale pokrowca to podkładaliśmy flanele

Tak, ja mam przepowiadacze (38tc + 1dzień u mnie)

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Dzięki dziewczyny ,tak się zastanawiam czy ten materacyk w mojej gondoli nie jest za cienki bo tak twardo się wydaje.

U mnie tez było przed terminem.... I od wód tylko ze bylam wtedy juz w szpitalu od kilkunastu godzin..... A akcja była bardzo szybka. Teraz tez na to liczę.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

U mnie z młodą zaczęło się ok 23.00 pęcherz przebijali na porodówce,4.15 była już z nami. Poród ciężki,bóle były a szyjka się nie rozwierała! Mimo to nie poddałam się i robiłam wszystko,żeby wkońcu się ruszyło! A z młodym zaczęło się ok 22.00 i poszło szybciutko bo 00.57 już był z nami

hej dziewczynki :) kjakieś 20 min zajeło mi odczytanie postów z wczoraj i dzis ;D
wczoraj popołudniu wzieły mnie takie skucze i bóle krzyża ze myslalam ze urodze ,ale stwierdziłamm ze najpierw ogarnę sypialnie i resztę domu ,bo tesciowa i mąż tego sami nie zrobia jak bd w szpitalu,wiec poodkurzalam,przetarłam szafki ,półki i komody, wymyłam lustro , zmylam podlogi wykąpalam sie i stwierdzilam czekam na męza i jak sie połozylam tak i zasnelam i obudzilam sie jak ręką odjął i się tak wkurzylam ,ze to wszystko na marne poszło :(
na poprawę humoru zamówilam malemu lezaczek bujaczek Kinderkraft unimo 5w 1 :)
noc minela w miarę dobrze,spalam jak zabita :) wstalismy szybkie sniadanko no i na zakupy :)
a teraz gdy wrocilismy to siadlam do laptopa i nadrabiam :)
a no i na wadze rano ujrzalam 76,5 kg,ciekawe jak tam waga malego :) dwa dni i wszystkiego się dowiemy :)
ckaidqk32dghy2ol.png

ckaidqk3gmavjquw.png

reklama
Dzięki dziewczyny ,tak się zastanawiam czy ten materacyk w mojej gondoli nie jest za cienki bo tak twardo się wydaje.
Ja właśnie zamówiłam w smyku. Typowy do gondoli, bo ten fabryczny twardy jak kamień... Mam nadzieję że się sprawdzi :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry