reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Vanilia gratulacje [emoji322][emoji322][emoji323] . A ja jakoś nie mam ochoty na seksy :p mój tz dzielnie to znosi chyba muszę mu jakiś order dać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas położna mówiłą,żeby przyjechać gdy skurcze będą co 5-7 minut bo może być później za późno a mój prowadzący co 3-5 minut i żeby skurcze były regularne. W każdym bądź razie orientacyjnie co 5 minut :)

Rany jest mi tak strasznie gorąco a mój śpi jak zabity tylko sapie . Idę na allegro poszukam kompletu do wózka. Jeszcze nic nie kupiłam. Za dużo tego i jakoś tak ostatnio wybredna się zrobiłam. :rolleyes:

Rany jest mi tak strasznie gorąco a mój śpi jak zabity tylko sapie . Idę na allegro poszukam kompletu do wózka. Jeszcze nic nie kupiłam. Za dużo tego i jakoś tak ostatnio wybredna się zrobiłam. :rolleyes:
Ja mam to samo . Nie mogę się zdecydować. Tzn mam kilka kocyczków , ale chciałabym coś fajnego "wychodnego" a jak już się zdecyduje na wzór to nagle mi się przestaje podobać.

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
To ja mam to samo. A to kolor mi nie pasuje. Oj bo mam taki wózek w środku nie szary a taki w beż i nie chce się pchać w różowy kolor bo to przesada. Coś tam znalazłam ale sama już nie wiem. Jutro muszę coś zamówić.

Do góry