martynaaa13
Zaangażowana w BB
u mnie odpukac pozegnalam sie juz z kolezanką zgagą jakoś mi dziś pusto i smutno i wgle tak zle (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez odeszly wody i tak jest chyba najlepiej. W sensie, ze nie ma watpliwosci, ze cos jest na rzeczy [emoji6] . Jakbym miala teraz skurcze, to pewnie tez bym nie wiedziala czy to juz to, czy jeszcze nie.Dlatego ja się cieszę że przy 1 porodzie odeszły mi wody,to nie miałam watpliwosci że to już,a przepowiadaczy nie miałam wcale.
Ja już dostaje świra bo termin za 2dni [emoji43]
Ja właśnie leżę i modlę się by odeszły mi wody bo nie wiem czy te skurcze to już pierwsza faza czy jeszcze nie.Mi tez odeszly wody i tak jest chyba najlepiej. W sensie, ze nie ma watpliwosci, ze cos jest na rzeczy [emoji6] . Jakbym miala teraz skurcze, to pewnie tez bym nie wiedziala czy to juz to, czy jeszcze nie.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez bym chciala zeby mi odeszly, ale najlepiej zeby zaczelo sie od saczenia. Bo obawiam sie naglego chlustu [emoji39] ale wiem, wiem to nie koncert życzen [emoji6]
Ja z racji gbsu dodatniego wole skurcze niz wodyJa tez bym chciala zeby mi odeszly, ale najlepiej zeby zaczelo sie od saczenia. Bo obawiam sie naglego chlustu [emoji39] ale wiem, wiem to nie koncert życzen [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam gbs dodatni. Przy poprzednim porodzie tez zaczelo sie u mnie od wod, ale nie bylo zadnego problemu przez dodatni gbs. Chodzi Ci o te godzine w ciagu ktorej trzeba sie stawic w szpitalu, czy o cos innego? Czego sie obawiasz?Ja z racji gbsu dodatniego wole skurcze niz wody