Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe to dokladnie tak jak ja 14 mam wizytę i lekarz chce troszke pomasowac szyjke i 15 moge rodzic akurat bedzie na dyżurze [emoji5] to czekamy razem [emoji16] ktory to bedzie u Ciebie dokladnie tydzien? U mnie skonczone 38Lekarz mi powiedział, że mam się stawić na ip jeśli będę mieć regularne skurcze co 10 minut lub odejdą wody. Póki co nie mam przepowiadaczy. Tzn. raz w nocy "coś" się działo, a poza tym cisza. Na szczęście, bo pewnie tylko bym się zastanawiała ciągle czy to już?
Czuję, że mała powinna jeszcze posiedzieć w brzuchu. Byłoby idealnie gdyby posiedziala do następnej wizyty, czyli 14 czerwca, a 15 mogę rodzić, bo to Boże Ciało i mąż będzie cały dzień w domu.
Według om skończe 38 tc a według usg 39 tc.Hehehe to dokladnie tak jak ja 14 mam wizytę i lekarz chce troszke pomasowac szyjke i 15 moge rodzic akurat bedzie na dyżurze [emoji5] to czekamy razem [emoji16] ktory to bedzie u Ciebie dokladnie tydzien? U mnie skonczone 38
A ja tak marzę, że zacznie się samo. Mój raczej wcześniej nie "pomaga ". Jeśli nic się nie dzieje, to każe się stawić do szpitala w dzień terminu i dopiero w szpitalu pomaga rozkręcić akcję.Ja jak juz to bedzie ten tydzien ciazy i sie nie bedzie samo zanosic to mimo wszystko bardzo chetnie na taki masaz sie skusze [emoji1]