reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzisiaj planowałam maxsi king ciasto robić ale mi się schodzi w szpitalu ojoj dobrze że mój syn taki cierpliwy bo siedzi ze mną

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oznaki, przesady przedporodowe dopadly mojego meza ;) oczywiscie dzien bez stluczenia przeze mnie czegos jest dniem straconym. Nalewalam coli z tej malej butelki szklanej. Wlozylam butelke do kosza a ona z niego wypadla ;) ale wypadla tak ze szyjka butelki rozpadla sie w drobny mak a reszta cala. A maz ,,ooo tu szyjka tam szyjka- to znak. Pojdziesz jutro do lekarza i dowiesz sie, ze szyjki nie masz i rodzisz na dniach"
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A u mnie wszystko ucichlo :( a powiem szczerze, ze juz mnie ta koncowka meczy... i fizycznie: od przedwczoraj puchne, ciezko mi strasznie i psychicznie- wkurza mnie ta niepewnosc i wpadam ze skrajonosci w skrajnosc. Juz chce rodzic i przy jakims skurczu sie nakrecam a za chwile ogarnia mnie panika. I jakos tak do dupy. Ale wczoraj przyjechali do nas moi rodzice to chociaz czas jakos szybciej zlecial, dzisiaj mi mama okna pomyla :D taki prezent na dzien dziecka hahah bo przy naszych 4 pokojach i kuchni troche tych okien jest i sama nie dalabym juz rady. Zreszta nie lubie myc okien wiec nawet sie ucieszylam ze mama chce pomoc :p potem spacer nad woda i pojechali. Wiec teraz odpoczywamy z mezulkiem ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co jestem może trochę niepoważna, ale tak marzę o tym, że jak już urodzę to kupię sobie nowe jeansy i buty na obcasie albo jakaś ładną sukienkę. Obojętnie co, byle tylko NIECIĄŻOWE ;-)
Nie jestes... ja juz po 10 zamawiam nieciazowa sukienke, bluzke, koszule i cygaretki ;) ze szpilek na okres urlopu rezygnuje w sensie nowych nie kupuje - zaczne kompletowwc nowki sztuki po nowym roku ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Do góry