reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Idę sobie zaparzyć 'pyszną' herbatkę z liści malin ;)
Od poniedzialku zaczne i parzenie herbarki [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Idę sobie zaparzyć 'pyszną' herbatkę z liści malin ;)
A ja właśnie sobie piję :) i ją bardzo lubię :)

Dziewczyny, czy Wasze maluchy też się zrobiły bardziej ruchliwe .No mój to chce normalnie wyskoczyć przez brzuch .Myślałam,że jak ma mniej miejsca w brzuchu to się te ruchy uciszą delikatnie, a tu na odwrót- szaleństwo po prostu ;)

Mój mnie dziś rano wystraszył bo się nie ruszał nawet jak wybudzałam,ale po chwili zaczął.Chyba urządził sobie dzień dziecka i dłużej spał :D a tak to ostatnie dni nie rusza się dłuższy czas ,ale za to jak zacznie to jakby chciał uciec z brzucha

Skóra na brzuchu się rozciąga :)
Mnie to takiej fazie swędzenia wychodzi nowy rozstęp [emoji1]
U mnie tak samo,a swędzenia niczym nie mogę powstrzymać. Smaruję non-stop ale to pomaga tylko na chwilę a rozstępy i tak się pojawiają.

Ale dziołhy powiem Wam,ze u mnie ten dermatix już działa :) te najgrubsze rozstępy się zwężają a smaruję dopiero 1.5 tygodnia( odpukać,żeby dalej działał a nie przestał po tym jak się pochwaliłam:D)

Hej hej

Ale nerwowa od rana chodzę. Wkurza mnie wszystko. Mąż miał schować. namiot synka bo leży w pokoju rozpieprzony i tego nie zrobił i mnie aż roznosi z nerwów. Wszystkie zwiastuny rychlego porodu ustaly, fizycznie czuje się ok i to wkurza mnie jeszcze bardziej. Piszecie o dużej ilości śluzu a ja mam suszę normalnie! Coś zaczęło się z tym czopem dziać i cisza teraz. Ja oczywiście muszę urodzić w 41 albo 42 tc bo nie byłabym sobą... Bardzo zazdroszczę tym z Was które rodzą przed terminem. Achhh to się wyzalilam, idę zaraz spać z synkiem, niech mi ten czas szybciej mija.

Jagoda Tobie życzę szybkiego wyjścia bo wiem jakie może być irytujące to ciągle czekanie- a może dzisiaj? My też lezelismy dłużej najpierw przez moje komplikacje poporodowe a jak doszłam do siebie to młody zoltaczki dostal. Siedziałam i ryczalam...

Myslicie, że dwulatek coś kuma z Dnia dziecka? Mąż się pytał czy coś mu kupujemy a ja powiedzialam, że nie chce widzieć nowych zabawek. 11go ma urodziny i znowu będzie dostawa. Najchętniej pojechalabym z nim do zoo albo gdzieś ale nie chce mi się łazic. Brrr co za humor mnie dopadł.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej

Ale nerwowa od rana chodzę. Wkurza mnie wszystko. Mąż miał schować. namiot synka bo leży w pokoju rozpieprzony i tego nie zrobił i mnie aż roznosi z nerwów. Wszystkie zwiastuny rychlego porodu ustaly, fizycznie czuje się ok i to wkurza mnie jeszcze bardziej. Piszecie o dużej ilości śluzu a ja mam suszę normalnie! Coś zaczęło się z tym czopem dziać i cisza teraz. Ja oczywiście muszę urodzić w 41 albo 42 tc bo nie byłabym sobą... Bardzo zazdroszczę tym z Was które rodzą przed terminem. Achhh to się wyzalilam, idę zaraz spać z synkiem, niech mi ten czas szybciej mija.

Jagoda Tobie życzę szybkiego wyjścia bo wiem jakie może być irytujące to ciągle czekanie- a może dzisiaj? My też lezelismy dłużej najpierw przez moje komplikacje poporodowe a jak doszłam do siebie to młody zoltaczki dostal. Siedziałam i ryczalam...

Myslicie, że dwulatek coś kuma z Dnia dziecka? Mąż się pytał czy coś mu kupujemy a ja powiedzialam, że nie chce widzieć nowych zabawek. 11go ma urodziny i znowu będzie dostawa. Najchętniej pojechalabym z nim do zoo albo gdzieś ale nie chce mi się łazic. Brrr co za humor mnie dopadł.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu cos tam kupiłam ,wycalowalam i powiedzialam ze jest dzień dziecka dlatego dostal z tej okazji prezet.
Też miałam plany na zoo ale nie w tym stanie.

uwo943r8bpxeguj2.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

reklama
Ja ,gdybym miała dwulatka to wolałabym Go gdzieś zabrać i spędzić fajnie dzień. Zabrać do zoo,do kina,na lody czy coś w tym stylu.Przynajmniej miałby jakieś zdjęcia i dużo frajdy a nie kolejne zabawki ,które by się po chwili popsuły i trzeba byłoby wyrzucić.Ale są różni ludzie i różne pomysły ;)

Do góry