reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Kiedyś na blogu hafiji czy jak to się pisze, widziałam do druku kartkę z napisem żeby nie dokarmiać. Może coś takiego napisać/wydrukowac?Ja nie planuje przez najbliższe 12 lat [emoji23][emoji23] A po tym co przechodzę teraz to nwm czy kiedykolwiek się zdecydujemy na rodzeństwo dla małego.
Ale mi się humor poprawił. Przyszła do mnie Monika- moja położna "ciążowa" i powiedziała że pielęgniarki z noworodkowego są w szoku jak się zajmuje Artusiem, bo podobno zazwyczaj tak młode mamy oddają dzieciaczki do nich na całe dnie. [emoji33]
Fajne są teraz babki z małym przy tych lampach i martwię się że na noc przyjdą znów jakieś mendy i będą mi go dokarmiać bez mojej zgody [emoji21] Oby nie bo nie po to sie tak staram o te nieszczęsną laktacje.
Trochę szkoda ze 4 w kolejce ale ważne że wgl jutro! Cieszysz się że jutro zobaczysz bąbelka? czy jeszcze do ciebie to nie dociera?
Nigdy nie wiadomo.. Ja bede w szpitalu juz w tą niedziele wiec w razie czego... W ktorym jestes tygodniu?Ja tez bede rodzic na ujastku ale u mnie nie wiadomo kiedy przyjdzie godzina zero moze sie spotkamy na porodowce haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Oo to ja dzis dostalam od kolezankiPatrzcie co mi dzisiaj przyniósł listonosz. Mała rzecz a cieszy[emoji16] prezent od enfamil, kostki do zdjęć
Arya88
Nigdy nie wiadomo.. Ja bede w szpitalu juz w tą niedziele wiec w razie czego... W ktorym jestes tygodniu?
W sobote zaczne 40tc moze akurat
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rybcia2309
Ciekawe jak cymera [emoji58]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom