U
reklama
No to jest duze prawdopodobieństwo
motylek05
Fanka BB :)
A tak zazdrościlas dziewczyna że one maja jakies oznaki zapowiadajacego.sie porodu [emoji23][emoji23][emoji4][emoji14]Ja juz chce miec to moje malenstwo na rekach serio ale ostatnie dni to tragedia... mecze sie niemilosiernie... gdyby nie ten bolacy brzuch to by bylo miodzio
Rybcia2309
Hihi to fakt pewnie ostatnia rzecz po cesarce to pisanie na telefonie szczególnie że w większości szpitali dają prawie odrazu dziecko a tu chyba ileś godzin trzeba leżeć
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Nie sadze, zeby bol brzucha przy przekrecaniu sie, wstawaniu itp byl zwiastunem poroduA tak zazdrościlas dziewczyna że one maja jakies oznaki zapowiadajacego.sie porodu [emoji23][emoji23][emoji4][emoji14]
Arya88
Po cesarce przynajmniej 8h plackiem trzeba leżeć, nie wolno podnosić głowy - można się nabawić zespołu popunkcyjnego
Na sierpniowym forum miałyśmy do siebie kontakt telefoniczny i jak urodziłam starszaka to mąż wysłał mms ze zdjęciem i informacją, że wszystko u nas ok - a koleżanka zamieściła to na forum (nie było takich aplikacji na telefon jeszcze hehe)
Na sierpniowym forum miałyśmy do siebie kontakt telefoniczny i jak urodziłam starszaka to mąż wysłał mms ze zdjęciem i informacją, że wszystko u nas ok - a koleżanka zamieściła to na forum (nie było takich aplikacji na telefon jeszcze hehe)
*Vanilia*
Moderatorka
Oo Zając to Ty masz ładniejsze te karty. Jak gdzieś jeszcze spotkam, nie za miliony monet to sobie dokupie. Mam zamiar regularnie obfotografowywać moje dzieci [emoji3]Oo to ja dzis dostalam od kolezanki
reklama
Zając Czerwcowy
Czy ja wiem czy ladniejsze . moge zapytsc gdzie kupilaOo Zając to Ty masz ładniejsze te karty. Jak gdzieś jeszcze spotkam, nie za miliony monet to sobie dokupie. Mam zamiar regularnie obfotografowywać moje dzieci [emoji3]