reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cymera powodzenia! I z tego co pamiętam to Aleinadd miała jeszcze się dzisiaj zgłosić do szpitala??

Ja mimo wszystko nie chciałabym wiedzieć kiedy urodzę,bo bym po nocach nie spała :D

A mój powiedział,że woli córeczkę i się bardzo cieszy :)
O jak miło że pamiętasz [emoji6] tak jestem w szpitalu niby już przyjęta a czekam na lozko na korytarzu zaraz mi tu coś pęknie w plecach na tym krzesle i brzuch twardnieje co chwila. Ale to nic bo jestem na czczo i to chyba najgorsze ze tak mnie ssie, mogli by pobrać ta krew zjadła bym coś w sumie mogłam rano zjeść lekkie śniadanie jak bym wiedziała a wstałam o 6. A w szpitalu siedzę od ok 9.
Camera czekamy na zdjęcie maluszka [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
O jak miło że pamiętasz [emoji6] tak jestem w szpitalu niby już przyjęta a czekam na lozko na korytarzu zaraz mi tu coś pęknie w plecach na tym krzesle i brzuch twardnieje co chwila. Ale to nic bo jestem na czczo i to chyba najgorsze ze tak mnie ssie, mogli by pobrać ta krew zjadła bym coś w sumie mogłam rano zjeść lekkie śniadanie jak bym wiedziała a wstałam o 6. A w szpitalu siedzę od ok 9.
Camera czekamy na zdjęcie maluszka [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Informuj nas na bieżąco ;-)
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Cymera Aleinadd trzymam kciuki za was[emoji110] [emoji110]

Przede mną jeszcze spotkanie z lekarzem tzn taka wizyta kwalifikująca i ustalenie kolejności na jutro. Obym rano miała a nie musiała znów na czczo czekać do poludnia. Jejku jak mnie bolą krzyże i podbrzusze nie wiem czy to stres czy się mi rozkręca coś ale to dobrze będę wiedziała że Mała też już sama chce wychodzić i to cc będzie o ile tak można powiedzieć bardziej 'naturalne'. Miałam wcześniej usg. Waga 3500!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ja juz wrocilam z tego szpitala i lekarz sie przyznal ze to przez niego wszystko sprawdzil dokladnie bole przepowiadajace ale stwierdzil ze jak brzuch bedzie twardy caly czas a nie tylko falami to mam przyjezdzac i juz nic nie beda zatrzymywac tylko niech sie rodzi [emoji5]

f2w3rjjg28c3of9g.png

A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga :(

ckaidqk3b3f86lfe.png

Ja juz wrocilam z tego szpitala i lekarz sie przyznal ze to przez niego wszystko sprawdzil dokladnie bole przepowiadajace ale stwierdzil ze jak brzuch bedzie twardy caly czas a nie tylko falami to mam przyjezdzac i juz nic nie beda zatrzymywac tylko niech sie rodzi [emoji5]

f2w3rjjg28c3of9g.png
No widzisz. Przynajmniej jesteś spokojna ze to jeszcze nie poród.

A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga :(

ckaidqk3b3f86lfe.png
Oj ja to w obraczce nie chodzę juz pewnie z pół roku. Puchne i w rękach i w nogach.

ckaidqk3b3f86lfe.png
Ja nie puchne i caly czas nosze obraczke i pierścionek [emoji5] tak w sumie to ciekawe od czego to zalezy ze jedna puchnie a druga nie... nie powiem bo zdarza sie ze czasami spuchna mi rece i nogi ale to po dlugim chodzie i jak jest mega goraco to wtedy tak ale tylko na troche

reklama
Do góry