reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiesz ja jak byłam w 36 tyg na wizycie kwalifikujacej i mnie lekarz zbadał to później też takie rewelacje miałam. Do tego czułam ze normalnie miednica mi się rozchodzi. Ale się uspokoilo. Po 2 dniach. Może u Ciebie też tak będzie. :)Ale jak masz możliwość to jedz i skonsultuj :)
Oby tak właśnie było [emoji5] a jak moj lekarz jest dzisiaj na oddziale to niech to sprawdzi w koncu to przez jego wczorajsze badanie dzisiaj mnie tak boli [emoji12]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
My chcieliśmy synka, a będzie córcia i naprawdę nie wyobrażam sobie, żeby coś się zmieniło, chociaż z tyłu głowy mam taką myśl, że to może być jednak chłopak. Nie nastawiam się tak na 100% na dziewczynkę, nawet lekarz zawsze podkreśla, że tak na 100% będzie wiadomo po porodzie. Z wyprawką nie będzie problemu, bo jest głównie w neutralnych kolorach. Mój mąż jest wysoki i dobrze zbudowany, więc nie mogę się doczekać aż zobaczę go z taką pchełką na rękach :) ja już wiem, że jak z córką będziemy mogły z nim zrobić co tylko chcemy, bo przecież nie odmówi swoim kobietkom :D

Cymera przeżywam ten Twój poród i myślę o Was co chwilę;))

Co do płci to mój mąż cały czas powtarza, że mu obojętnie. Ale przy synu się wzruszył jak się dowiedział że będzie chlopak. A teraz bardzo nastawialismy się na Feliksa ( ja podświadomie bardzo chciałam córkę i nie chciałam zawodu). Jak lekarka powiedziała, że córka to oboje się wzruszylismy i nie umielismy uwierzyc. Potem zadzwoniłam do moich rodziców i Mama też się że szczęścia poplakala. A bracia też mają "po parce" więc nie brakuje nam ani tej płci, ani tej ale jakoś i tak wszyscy emocjonalnie podchpdzą.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciala wiedzieć czy mam jakies rozwarcie czy chociaz szyjka sie skraca czy wg cos sie dzieje ! A tak nic nie wiem :(

A moja ma znowu jakiś maraton w brzuchu coraz mocniejszy ból w szyjce mi sprawia, mogłaby sobie już odpocząć albo wychodzić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry