reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga :(

ckaidqk3b3f86lfe.png

Mnie puchly bardzo i nagle przestaly... Dzis widze ze znowu troche spuchly, ale juz duzo mniej. Chyba nie ma na to sposobu trzeba przetrwac... Ja smaruje zelem z kasztana ziaji i to troche pomaga ale tylko na chwile...:(

reklama
Płynem do naczyń spróbuj albo tłuszczem jakimś .
U mnie tylko kostki puchną ,ręcę odpukać tylko jak duzo chodzę, ale biżuterię noszę jeszcze normalnie.

A tak z innej beczki, powiedzcie mi czy mozna mieć hybrydy na porodówkę czy nie bardzo>

Chyba nie bardzo, ale to zalezy od szpitala... Ja zdjęłam na wszelki wypadek.

wow podziwiam ze ogladasz na ipli te "porody" ja nawet jak w którymś z moich seriali zaczyna sie akcja to ze strachu zmieniam kanal :< Mi w moim powiedzieli ze nie mogę miec nawet bezbarwnej odzywki bo to moze zafałszować kolor płytki,dlatego paznokcie mam pomalowane tylko u nóg ,,tydz temu przed komunia mąż mi malował :-D
ckaidqk3b3f86lfe.png

dobra jedziemy , jeszcze na koniec się poryczałam bo dzidzia szaleje w brzuszku a ja mówię do brzucha że za 2 godzinki może 3 się zobaczymy :) a potem z tatą cię zacałujemy :D
Powodzenia !
I zazdroszcze bo też bym juz chciala tulić swoje maleństwo [emoji4][emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Płynem do naczyń spróbuj albo tłuszczem jakimś .
U mnie tylko kostki puchną ,ręcę odpukać tylko jak duzo chodzę, ale biżuterię noszę jeszcze normalnie.

A tak z innej beczki, powiedzcie mi czy mozna mieć hybrydy na porodówkę czy nie bardzo>
Co do hybrydy to chyba najlepiej dowiedziec sie w szpitalu którym bedziesz rodzila,bo każdy szpital ma swoje wytyczne.

5djylbetecfse5n6.png

Do góry