reklama
szpital ok, może położne te porodowe mogłyby być bardziej pomocne chociaż te teraz nie były takie zle w takim momencie to trudno powiedzieć co musiałyby robić żeby człowiek byl z porodu zadowolony ale za to na noworodkach to bardzo fajny personel jak w nocy jakiekolwiek dziecko plakalo to pomagaly i przez wszystkie nocki była normalnie ciszaI jak tam? Tzn jak szpital? Zadowolona jesteś z opieki?
D
Deleted member 158674
Gość
Boli Was brzuch na gorze i srodku jak przekrecacie sie z boku na bok ?
Dopiero jak się przekręcam, ja już mam wrażenie, że mnie wszystko boli Rano obleci ale już na wieczór... może nie do łez, ale to nic fajnego. Współczuje! Ale pomyślmy, że jeszcze troszkę i będą nas bolały co najwyżej cycki [emoji6]Mam nadzieję...
Nie rozmawiałam o rozwiązaniach, bo temat miałam postawiony z góry - czy jest teraz sens to robić. Czytałam, że wszystko zależy od typu - lekami chyba nie da się ich zmniejszyć, ale są i takie rozwiązania, że zawiązują je i same potrafią odpaść. Ruszę z tematem pewnie jak Mała podrośnie i też strasznie się boję, że przy porodzie stan się pogorszyU mnie tak samo, wyszedł po porodzie. Pierwsze wizyty w toalecie były okropne. Na razie nic się nie dzieje, ale zobaczymy teraz co bedzie. A to jakoś laserowo usuwają ?
Co do zajścia to ja przy drugim to z niedoczynnością i Hashimoto zaliczyłam wpadkę [emoji12][emoji23]
Zostawiłam ładowarkę u mamy, będę ją miała jutro koło południa, a bateria potrzyma jeszcze tylko trochę - odwyk od aplikacji w telefonie mam zapewniony...
Jeszcze mam skurcze... straszaki zapewne, ale nawet kibelek zaliczyłam kilka razy - co jak na mnie jest bardzo bardzo dziwne bo ja mogę kiszoną kapustę popić maślanką i nawet nie mam gazów potem
A to niby kolejny z objawów Oby to coś znaczyło [emoji6][emoji1307]
Arya88 ma 100% rację, wiele z nas miała i ma te obawy i to całkiem normalne. Na pewno jak zobaczysz swoją Księżniczkę zakochasz się od pierwszego wejrzeniaNaszla mnie teraz taka głupota a jak nie będę umiała na poczatku pokochać małej [emoji33] mam chłopaków zawsze ta miłość jakoś dojrzewała...w ciąży z młodszym bardzo chciałam być teraz jakoś tak szybko poszło, szybko zleciało czuję że wcale nie znam mojej malutkiej...no i miałam chłopaków [emoji58] ludzie oby było cudownie
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli schody,sex i co tam jeszcze było ,i walimy na porodowke haha
[emoji1][emoji1]
Sprzątanie! [emoji1320][emoji6]
U
użytkownik 168678
Gość
Słodycze! Też na "s"Dopiero jak się przekręcam, ja już mam wrażenie, że mnie wszystko boli Rano obleci ale już na wieczór... może nie do łez, ale to nic fajnego. Współczuje! Ale pomyślmy, że jeszcze troszkę i będą nas bolały co najwyżej cycki [emoji6]Mam nadzieję...
Nie rozmawiałam o rozwiązaniach, bo temat miałam postawiony z góry - czy jest teraz sens to robić. Czytałam, że wszystko zależy od typu - lekami chyba nie da się ich zmniejszyć, ale są i takie rozwiązania, że zawiązują je i same potrafią odpaść. Ruszę z tematem pewnie jak Mała podrośnie i też strasznie się boję, że przy porodzie stan się pogorszy
A to niby kolejny z objawów Oby to coś znaczyło [emoji6][emoji1307]
Arya88 ma 100% rację, wiele z nas miała i ma te obawy i to całkiem normalne. Na pewno jak zobaczysz swoją Księżniczkę zakochasz się od pierwszego wejrzenia
Sprzątanie! [emoji1320][emoji6]
karina88
Fanka BB :)
Matko, ja nie mam ochoty na ani jedno z tego 3s) No może sprzątanie... Ale mogłabym urodzić jutro bo mój dziadek miał urodziny 29go) Albo 01.06 bo dużo osób z mojej rodziny rodzi się 1go dnia m ie, ja tez- a 01.06 jeszcze wolny haha. No ale niestety nie koncert życzeń tym bardziej że termin mam za tydzień a ż ust w ogóle na 11go. A który termin bardziej prawdopodobny, macie takie informacje? Bo w Pl na pierwszej wizycie policzyli mi na 11go a tutaj w ogóle nie biorą tego pod uwagę i mam z OM.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno najważniejszy ten z pierwszego usgMatko, ja nie mam ochoty na ani jedno z tego 3s) No może sprzątanie... Ale mogłabym urodzić jutro bo mój dziadek miał urodziny 29go) Albo 01.06 bo dużo osób z mojej rodziny rodzi się 1go dnia m ie, ja tez- a 01.06 jeszcze wolny haha. No ale niestety nie koncert życzeń tym bardziej że termin mam za tydzień a ż ust w ogóle na 11go. A który termin bardziej prawdopodobny, macie takie informacje? Bo w Pl na pierwszej wizycie policzyli mi na 11go a tutaj w ogóle nie biorą tego pod uwagę i mam z OM.
Zając Czerwcowy
Pierwszy raz w ciazy wzielam nospe obudzil mnie bol brzucha i zasnac nie moglam [emoji85] . Nie bolacy bol taki okresowy lajtowy ale nieprzyjemny. Ciekawe czy przejdzie - dopadlo i mnie ?
reklama
camel
Oj...moze cos sie rozkreca...ja wczoraj mialam taka nadzieje...ale przeszlo do rana...i potem cisza.... Za to mnie obudzil pierworodny z placzem ze boli go brzuszek.... I od tamtej pory nie spie...[emoji20]Pierwszy raz w ciazy wzielam nospe obudzil mnie bol brzucha i zasnac nie moglam [emoji85] . Nie bolacy bol taki okresowy lajtowy ale nieprzyjemny. Ciekawe czy przejdzie - dopadlo i mnie ?
Taki lajtowy mnie przy mlodym bral na poczatku ale z godz na godzine byl mocniejszy i czesty....wiec moze sie u ciebie rozkreci.....
Ostatnia edycja: