reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zajączku ja pytałam o to mojego gina bo mam to samo dretwienie i powiedział ze niektóre kobiety tak mają.To jest jakiś zespól cieśni nadgarstka.Mija po porodzie wiec nie zostaje nic tylko czekać;)
Tak ciazowa ciesn nadgarstka ale musze to jakos zminimalizowac bo nie umiem z tym zyc [emoji12] serio. Od 3 tyg ,,nie mam" dwoch palcow u prawej reki a noce to koszmary... zreszta dni tez. A podobno w czasie porodu to moze sie nasilic :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
cześć witam się z rana. Zająć ja wgl nie spałam bo mnie plecy bardzo bolą od tego leżenia na wznak ( moja wada kręgosłupa). o 23 dali mi leki nasenne a o 2.30 pobudka z bólu...tyle było z mojego spania. Artur przyjedzie do mnie dopiero jak mnie spionizują czyli za +/- 2h... i wtedy dopiero przestaną go dokarmiać. Po południu przyjdzie też pani która pokaże nam jak się obchodzić z tym naszym małym cudem -fajnie że pomyślała i zapytała o M. bo on właśnie po 11 dopiero dojedzie a mu się taka instrukcja obsługi noworodka bardziej przyda - jak chciał wziąć wczoraj Artka na ręce to poszedł po położną bo sam się bał[emoji23][emoji44]

Jej matka to się umeczylas. A kiedy będzie Ci wolno spać na boku?

Tak ciazowa ciesn nadgarstka ale musze to jakos zminimalizowac bo nie umiem z tym zyc [emoji12] serio. Od 3 tyg ,,nie mam" dwoch palcow u prawej reki a noce to koszmary... zreszta dni tez. A podobno w czasie porodu to moze sie nasilic :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Podpytaj swojego gina w takim razie ale wydaje mi sie ze nie za wiele ci powie..Tj tez kwestia słabszego krążenia i zatrzymywania wody w organiźmie.

Dzieciaczki tyją po owocach bo w owocach dużo witamin :) ogólnie tyją po zdrowym jedzeniu dlatego zwykle tęższe kobiety,które zwykle jedzą śmieci rodzą malutkie dzieci a szczupłe kobietki rodzą w miarę duże dzieciaczki.Statystycznie biorąc.
A do tego jeszcze jeśli przyjmuje się witaminy to już w ogóle klocuszki mogą wyjść :)
Moja mama wcinała mandarynki na kilo z moim bratem i urodził się 4.5 kg chłopa,z nami nie jadła i rodzilismy się po 3.200 , 3.400. Ja też wsuwałam mandarynki i pomarańcze i też w miarę duży chłop :)

Zając może zrób sobie badanie krwi na potas ,bo inaczej bezsensu się ochodzisz po lekarzach a tak to będziesz wiedziała na czym stoisz a lekarz i tak ci pewnie badania zleci ;)

Vanilla a mi sie snilo wlasnie ze urodzilas dzisiaj [emoji12]
Ja tez mam w nocy pobudki i ciezko zasnac ale za to od oaru dni nadrabiam jak juz moj m pojdzie do pracy i tak klade sie o 6 i spie do 10 [emoji6] w nocy to mnie brzuch boli jak na @ ciagnie spina sie dzisiaj nad ranem czulam jeszcze takie hmm klucie szczypanie w szyjce ? Wizyta w pon ciekawe co powie gin

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Do góry