reklama
karina88
Fanka BB :)
Ale Wam współczuję dziewczyny tych dolegliwości. I rozumiem jak mało kto. W pierwszej ciąży od 30tx modliłam sie,żeby zabrali że mnie to dziecko bo umre. Bolało wszystko, nogi jak arbuz, maaasakra! Cały czas rozmiar 34 a potem nagle 46 i płakałam w przymierzalni. Chyba organizmy nie są gotowe na taki szok i dlatego bolą stawy itd. Mnie zaraz po porodzie w gips wsadzili, Tak nadgarstki bolały.
A terax... mam 39 tc i wrażenie, że mogę jeszcze z miesiąc lekko pochodzić. 12Kg na plusie zamiast 30, organizm chyba przywykł do takich zmian bo nie boli mnie nic. Czasem skurcze i trochę nadgarstki ale jest ok. Śpię całe noce, aż nie wierzę! 2 lata temu siedziałam w nocy na łóżku i plakalam. Mogłabym jeszcze tydzień pochodzić bo w następny piątek mój Tata przyjedzie to będziemy w komplecie na powitanie Klaruni
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A terax... mam 39 tc i wrażenie, że mogę jeszcze z miesiąc lekko pochodzić. 12Kg na plusie zamiast 30, organizm chyba przywykł do takich zmian bo nie boli mnie nic. Czasem skurcze i trochę nadgarstki ale jest ok. Śpię całe noce, aż nie wierzę! 2 lata temu siedziałam w nocy na łóżku i plakalam. Mogłabym jeszcze tydzień pochodzić bo w następny piątek mój Tata przyjedzie to będziemy w komplecie na powitanie Klaruni
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Ja ja skręciłam noge w kostce [emoji22][emoji22][emoji36][emoji24] źle stanelam i noga mi poleciala [emoji36] odrazu mi strasznie spuchal. Sama w domu jak zawsze :/ co prawda nie boli bo.i autem wrocilam do domu ,ale niewiem jak bedzie jak mi.nerwy puszcza [emoji24] ktomi dziecko odbierze z przedszkola......[emoji24][emoji36]
Kochana rozpuść szybko dużo mydła i do w wodzie i nuzie do wody. Najlepszy sposób. Jako dziecko miałam tysiące razy skręcenia i złamania w okolicach kostki. Woda z mydlinami najlepsza.
sunnyday
No to szykuje Ci się klocuszek duża już waga,ale wiesz zawsze może być błąd USG ,może być długa lub będzie chciała wyjść wcześniej
Dzieci właśnie tyją po owockach
Zając jeślli magnez Ci nie pomaga to aplikuj potas. Może masz niedobór potasu a nie magnezu bo chociaż czułabyś ulgę po nim.
Mój bobas robi mi na złość. Mam przyzwolenie rodzić a on sobie poszedł do góry czaicie. Całą ciążę siedział mi nisko a teraz sobie poszedł wyżej,no nie moge normalnie.
A wczoraj tatuś Błażejka przekonał się jakiego agenta mam w brzuchu. Zaczajcie,że już chyba ze 100 razy próbowałam nagrać jak mały szaleje w brzuchu.Wystarczy,że włączyłam nagrywanie i zero ruchów,nic.Odłożyłam telefon i dalej szaleństwo,telefon w górę i cisza. Raz próbowałam go przechytrzyć laptopem i co? i kapnął się i cisza. No co to za dziecko będzie? Wczoraj właśnie mąż próbował Go nagrać i nie udało Mu się a dziwił się czemu nie nagrałam Go przez całą ciążę
Dobra tam! Tak wiem że mają fruktoze. Ale to miało być pocieszenie
gaya11
Kochana rozpuść szybko dużo mydła i do w wodzie i nuzie do wody. Najlepszy sposób. Jako dziecko miałam tysiące razy skręcenia i złamania w okolicach kostki. Woda z mydlinami najlepsza.
Chyba szare mydło nie, czy takie zwykłę też pomaga?
Emkaa
Drukarka mi wysiadła i nie mogłam wydrukować wyników, ale w końcu się udało. Miałam 5minut do autobusu. Myślę zdąże. Następny za godzinę a muszę być do 11.30 żeby ktg jeszcze zrobić. Dochodzę na przystanek i macham a autobus odjeżdża . Przecież mnie widział.. Nagle zatrzymuje się i kierowca na cały autobus, że on się zatrzymał , bo jestem w ciąży a gdybym nie była do bym go mogła w d..pe pocałować.. ***** kultura kobiet w ciąży !!!!
sunnyday
Chyba szare mydło nie, czy takie zwykłę też pomaga?
Najlepiej szare. Ale jak nie masz to każde się nada tylko takie w kostce.
Zając Czerwcowy
Szczesciara ja sie boje wejsc dzisiaj... [emoji85] [emoji87]Ufff. Nic nie przytyłam dalej 12 kg na plus
reklama
Emkaa
Też się bałamSzczesciara ja sie boje wejsc dzisiaj... [emoji85] [emoji87]