reklama
efta22
Fanka BB :)
No to szykuje Ci się klocuszek duża już waga,ale wiesz zawsze może być błąd USG ,może być długa lub będzie chciała wyjść wcześniejMi tydzień temu powiedziała wagę 3200-3500 to na ile ja mam się nastawiac[emoji15] [emoji15] [emoji15] modlę się by Emilka juz tak nie tyla
Dzieci właśnie tyją po owockachCo ty matka! Rozala jest na diecie truskawkowej ona dba o linię :
Zając jeślli magnez Ci nie pomaga to aplikuj potas. Może masz niedobór potasu a nie magnezu bo chociaż czułabyś ulgę po nim.
Mój bobas robi mi na złość. Mam przyzwolenie rodzić a on sobie poszedł do góry czaicie. Całą ciążę siedział mi nisko a teraz sobie poszedł wyżej,no nie moge normalnie.
A wczoraj tatuś Błażejka przekonał się jakiego agenta mam w brzuchu. Zaczajcie,że już chyba ze 100 razy próbowałam nagrać jak mały szaleje w brzuchu.Wystarczy,że włączyłam nagrywanie i zero ruchów,nic.Odłożyłam telefon i dalej szaleństwo,telefon w górę i cisza. Raz próbowałam go przechytrzyć laptopem i co? i kapnął się i cisza. No co to za dziecko będzie? Wczoraj właśnie mąż próbował Go nagrać i nie udało Mu się a dziwił się czemu nie nagrałam Go przez całą ciążę
U
użytkownik 16
Gość
Właśnie na to liczę. Na błąd w pomiarze [emoji16] mam 8 dni do porodu wiec raczej AZ bardzo jej się wyjść nie chceNo to szykuje Ci się klocuszek duża już waga,ale wiesz zawsze może być błąd USG ,może być długa lub będzie chciała wyjść wcześniej
Dzieci właśnie tyją po owockach
Zając jeślli magnez Ci nie pomaga to aplikuj potas. Może masz niedobór potasu a nie magnezu bo chociaż czułabyś ulgę po nim.
Mój bobas robi mi na złość. Mam przyzwolenie rodzić a on sobie poszedł do góry czaicie. Całą ciążę siedział mi nisko a teraz sobie poszedł wyżej,no nie moge normalnie.
A wczoraj tatuś Błażejka przekonał się jakiego agenta mam w brzuchu. Zaczajcie,że już chyba ze 100 razy próbowałam nagrać jak mały szaleje w brzuchu.Wystarczy,że włączyłam nagrywanie i zero ruchów,nic.Odłożyłam telefon i dalej szaleństwo,telefon w górę i cisza. Raz próbowałam go przechytrzyć laptopem i co? i kapnął się i cisza. No co to za dziecko będzie? Wczoraj właśnie mąż próbował Go nagrać i nie udało Mu się a dziwił się czemu nie nagrałam Go przez całą ciążę
motylek05
Ja ja skręciłam noge w kostce [emoji22][emoji22][emoji36][emoji24] źle stanelam i noga mi poleciala [emoji36] odrazu mi strasznie spuchal. Sama w domu jak zawsze :/ co prawda nie boli bo.i autem wrocilam do domu ,ale niewiem jak bedzie jak mi.nerwy puszcza [emoji24] ktomi dziecko odbierze z przedszkola......[emoji24][emoji36]
Tym usg to nie ma co sie kierować.To są tylko dane szacunkowe.Ja juz pisałam ze sprzęt mojego ginekologa prowadzącego zawsze zawyżał wymiary w stosunku do prenatalnych na b.dobrym sprzęcie o ok 300g.Na ostatnim usg mój gin mi podał wagę 3600g a to był 36+1dzień i powiedzial ze córcia bedzie duza a na przedostatnim mówil ze będzie średniakiem...W życiu nie uwierzę że w 36tyg. tyle by miała.Obstawiam ze bedzie max 3300-3400g.Zobaczymy juz za 11 dni
Zając Czerwcowy
Efta ide dzis do lekarza zobaczymy co powie. Moze faktycznie potas z magnezem a nie sam magnez...
Tyja po owocach...o nie musze szynko zjesc te truskawki !
Motylku i co Tu reraz zrobisz
Zajączku ja pytałam o to mojego gina bo mam to samo dretwienie i powiedział ze niektóre kobiety tak mają.To jest jakiś zespól cieśni nadgarstka.Mija po porodzie wiec nie zostaje nic tylko czekaćEfta ide dzis do lekarza zobaczymy co powie. Moze faktycznie potas z magnezem a nie sam magnez...
Marciotek88
37+1, 349 :-)No moja pewnie tez w tym tyg dobije do takiej wagi... a ile wasze dzidziuty maja w glowkach mm ?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monya81
Piękne zdjęcia. To dla tych co jeszcze czekają. Uwaga: można płakać- efekt uboczny.
Link do: Tak rodzą kobiety. Niesamowite zdjęcia z porodów, które zebrano i wyróżniono w największym tego typu konkursie fotograficznym na świecie
Link do: Tak rodzą kobiety. Niesamowite zdjęcia z porodów, które zebrano i wyróżniono w największym tego typu konkursie fotograficznym na świecie