reklama
U
użytkownik 168678
Gość
Bellax jesteś gigant! Rano jeszcze urząd zalatwiłaś ze skurczami trzymam kciuki i życzę powodzenia
*Vanilia*
Moderatorka
Staram się 3 razy dziennie po 2 tabletki, ale często zapominam [emoji19] rano i wieczorem zawsze bioręDziewczyny ,które biorą Oeparol , ile tego bierzecie dziennie?
efta22
Fanka BB :)
Właśnie tak się zastanawiałam czy te 6 kapsułek to nie będzie za dużoStaram się 3 razy dziennie po 2 tabletki, ale często zapominam [emoji19] rano i wieczorem zawsze biorę
Kacprysiowo
Moderatorka
Bellax kciuki ;-)
Zaraz będzie że o 13:15 Arturo przyszedł na świat
Zaraz będzie że o 13:15 Arturo przyszedł na świat
*Vanilia*
Moderatorka
no też mi się dużo wydaje, ale w większości artykułów tak wyczytałam. Dziennie biorę od 4 do 6 kapsułek w zalezoności jak sobie przypomnę.....a jeszcze dowcipnie planuję, bo podobno też pomaga, tylko któraś miała dać znać czy się rozpuściło i nie pamiętam któraWłaśnie tak się zastanawiałam czy te 6 kapsułek to nie będzie za dużo
Zając Czerwcowy
Wlasnie wyszorowalam lazienke. Na przyslowiowe swieta nie jest tak wysprzatane jak teraz pozamienialam miejscami milion rzeczy maz znow bedzie sie zalil, ze nic nie moze znalezc. Do tego uprzatnelam szafe na przedpokoju - to czego nie mialam serca wyrzucic miesiac temu przy sprzataniu teraz wyrzucilam bez zalu. Jeszcze pranko, kapanko i przejde sie na zakupy lekkie spozywcze i odebrac wyniki kiła, hiv itp - takie ot codzienneZając, mamy podobny termin, a więc jeszcze trochę czasu. Ciesz się dobrą kondycją i tym, że możesz sobie w spokoju posprzątać. Muszę odpoczywać do końca maja, żeby skończyć te magiczne 37 tygodni, a potem biorę się za szorowanie mieszkania. No krew mnie zalewa przez to odpoczywanie. Mąż sprząta na bieżąco, ja też coś tam ogarniam, ale to nie to samo co generalne porządki.
reklama
Zając Czerwcowy
Ja wracam i biore sie za sypialnie- za szafke z papierami...i obmyslam jakby tu poprzestawiac meble zeby bylo ergonomiczniej a jutro kuchnia i pokojTo ja mam dzisiaj natchnienie, włączyłam sobie disco polo ile sił w głośnikach i latam na szmacie Pewnie i tak mnie nic nie ruszy, ale za to będzie błyszczało No chyba,że do Was zasiądę to już doopa ze sprzątania