Powodzenia!!!Trzymamy kciuki!!!Jutro bedziesz mogła świetować I x Dzień Matkijednak dzisiaj zostanę mamą [emoji7][emoji7][emoji7] boli mnie, skurcze są średnie ale rozwarcie idzie
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji110]jednak dzisiaj zostanę mamą [emoji7][emoji7][emoji7] boli mnie, skurcze są średnie ale rozwarcie idzie
Sasankaa
Super!!! A jutro jeszcze dzień Mamyjednak dzisiaj zostanę mamą [emoji7][emoji7][emoji7] boli mnie, skurcze są średnie ale rozwarcie idzie
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
efta22
Bellax super! też bym już chciała,le ten tydzień niech jeszcze mały posiedzi ,a nóż urodzi się na dzień dziecka
GBS ujemny super
Zając a ile ma już ta Twoja pyza?Oby proroczy !
Czyli mamy te same obawy... tylko inne przyczyny u ciebie bole u mnie ich brak. U Ciebie spojenie i wskazanie do cc u mnie duza pyza i byc moze brak mozliwosci rodzenia sn. Juz wariuje...
Ja mam tak już jakiś czas. Chyba od kąd zaczęły się te przepowiadacze. Czasami się zastanawiam czy to nie czop po troszku odchodzi,ale widzę ,że większość tak maO matko przeszlam sie kawałek do lekarza żeby odebrac wyniki posiewu i tak mi ciezko na brzuchu sie zrobilo... a czy macie moze zwiekszone uplawy? Taki przezroczysty wodnisty sluz czasami bialawy?
GBS ujemny super
yoohoosek
Dzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Gratulacje!!!!!!
jednak dzisiaj zostanę mamą [emoji7][emoji7][emoji7] boli mnie, skurcze są średnie ale rozwarcie idzie
Ale super!!!!! Trzymam kciuki!!!!
Będziesz mieć prezent prawie na dzien matki!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jo83
Czyli Ten sen z toba to proroczy ,ostatnio to snila mi sie Heda jak rodzila ,chyba wrozka zostane[emoji51].Goo gril!! Go go!!!
reklama