Kacprysiowo
Moderatorka
Saulen gratuluję ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje. Dziewczyny są cudne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja mam mdłości już jakiś czas. Czuję,że do terminu nie dociągnę ,nie ma bata. Do tego ostatnio przepowiadacze mi się włączyły i to dość mocne .Dziewczyny a macie moze mdłości ? Ja to dzisiaj od rana mam takie mdlosci jak w pierwszym trymestrze. Do tego dzisiaj maly jak mial czkawke to nie czulam jej jak zwykle w dole brzucha tylko tak jakby w pochwie centralnie a wcześniej takie klucia mialam dosyc mocne
A mnie wczoraj znajomy męża dał 8 miesiąc fajnie się poczułamJa już też jestem słabiutka - sapie, dysze, ledwo wstaje, jak wstanę to nim mój chód przypomina ludzki to jest jakis pokraczny sposób przemieszczania się - spojenie boli, plecy bolą... Nosz jak kaleka :/ stopy puchną, zresztą buzia już też, oczy podkrążone, sił na cokolwiek brak - każdy kto mnie nie widział długo mowi "o, już końcówka" - a ja mam miesiąc do terminu jeszcze [emoji33]
Za te 4 tygodnie to chyba mąż mnie będzie toczył na wizytę [emoji85]
Brzuch mam jak kamień od wczoraj - aaaaaa nic tylko marudzę [emoji33]
Ja okropnie zaczynam bać się porodu [emoji58]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!❤ Całkiem duze dziewczyny