reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Achch ja tez mialam to w planach... tylko ze musialabym dwie szafki zutylizowac a miejsca brak... :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja mam sporą kuchnie i Itak do remontu więc mogę szaleć.
U mnie wizyta + ktg i usg 25.05 już nie mogę się doczekać! Może jak robi full zestaw to jeszcze fotel zalicze albo usg dopochwowe [emoji5]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłoby cudownie. Mój mąż wczoraj do mnie przyjechał i po tej akcji co pisałam na zamkniętym przeprosił za swoje zachowanie. Razem pojechaliśmy na wizyte i zostanie u mnie do końca tygodnia bo w poniedziałek znowu rusza w trase

No nie było to przyjemne. Jeśli tak wygląda masaż szyjki robiony przez polozne to ja to w dupie mam[emoji12]

Super [emoji3] oby tak dalej.
Powiem Ci ze mój lekarz robił mi masaż szyjki i był bardzo delikatny nic nie bolało, poród mi się zaczął 3 dni od tego masażu. Potem położna też robiła masaż szyjki ale na skurczu.....kur#?!....bolał skurcz i masaż pierońsko, odlot [emoji23]

thgfikgneziy9g6d.png

Widzę ze wszyscy mają dziś niemoc obiadową [emoji14]
Mój genialny mąż wymyślił sobie ze on chce knedle ze śliwkami. Skąd ja mu wezmę śliwki, chyba zrobię spagetti bo to mało wysiłku.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Super [emoji3] oby tak dalej.
Powiem Ci ze mój lekarz robił mi masaż szyjki i był bardzo delikatny nic nie bolało, poród mi się zaczął 3 dni od tego masażu. Potem położna też robiła masaż szyjki ale na skurczu.....kur#?!....bolał skurcz i masaż pierońsko, odlot [emoji23]

thgfikgneziy9g6d.png

Ja też miałam masaż szyjki z pierwszym synem, u gina w gabinecie, dokładnie w dzień terminu.Nic mnie nie bolało i urodziłam na drugi dzień. Wtedy jeszcze nie wiedziałam,że właśnie temu mnie tam cmyrał. Teraz też bym tak chciała ale znając mojego doktorka pewnie nici z tego.

Mam tak samo. Jem tylko kanapeczki, ciasteczka, a to nektarynki, arbuzika. I na tym żyje. Ostatnio gołąbki z młodej kapusty z indykiem i kaszą zrobiłam. To jeszcze takiego golabka zjadłam ale tylko zaraz na początku z dużą ilością świeżego kopru i pietruszki. obiadu konkretnego to z 2tyg nie jadłam :p

Dokladnie! Zupe jeszcze zjem. Ale konkrety to podlubie podlubie i koniec. I w sumie to jestem glodna i tak chodze i podjadam pierdoly :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja moje drogie mam dziś misje. Robię sos do spaghetti na zapas. Przy okazji na dziś na obiad będzie mam 4 kg mięsa. Nie wiem tylko czy dam radę bo wczoraj zrobiłam do ie taki spacer przez pół miasta i dziś padam. A jeszcze taka kupa prasowania na mnie spogląda bardzo nie ładnie. Muszę się z nią rozprawić.

reklama
Mnie wlasnie chwyciły dosyc bolesne skurcze :/ ale to takie, że boli podbrzusze jak w okres plus jak na kupę... ech...

74703e3kkwoaumma.png

Do góry