Monya81
Fanka BB :)
Mojej Zosi w poniedziałek miałam 32 cm obwodu cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej Zosi w poniedziałek miałam 32 cm obwodu cm
Ja mam sporą kuchnie i Itak do remontu więc mogę szaleć.Achch ja tez mialam to w planach... tylko ze musialabym dwie szafki zutylizowac a miejsca brak...
Super [emoji3] oby tak dalej.Byłoby cudownie. Mój mąż wczoraj do mnie przyjechał i po tej akcji co pisałam na zamkniętym przeprosił za swoje zachowanie. Razem pojechaliśmy na wizyte i zostanie u mnie do końca tygodnia bo w poniedziałek znowu rusza w trase
No nie było to przyjemne. Jeśli tak wygląda masaż szyjki robiony przez polozne to ja to w dupie mam[emoji12]
Jeszcze dwie Warki i normalnie nam urodzisz
Super [emoji3] oby tak dalej.
Powiem Ci ze mój lekarz robił mi masaż szyjki i był bardzo delikatny nic nie bolało, poród mi się zaczął 3 dni od tego masażu. Potem położna też robiła masaż szyjki ale na skurczu.....kur#?!....bolał skurcz i masaż pierońsko, odlot [emoji23]
Mam tak samo. Jem tylko kanapeczki, ciasteczka, a to nektarynki, arbuzika. I na tym żyje. Ostatnio gołąbki z młodej kapusty z indykiem i kaszą zrobiłam. To jeszcze takiego golabka zjadłam ale tylko zaraz na początku z dużą ilością świeżego kopru i pietruszki. obiadu konkretnego to z 2tyg nie jadłam