reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji16] ja dzisiaj tez brak weny co na obiad ale chyba zrobie zacierke na mleku bo przy tym upale apetytu brak i dzisiaj misia opalania nog na jutro do sukienki na wesele [emoji12]

f2w3rjjg28c3of9g.png

reklama
Chwala Bogu, ze moj pracuje na kuchni bo nym nie ustala w garach...
Chyba i ja kupie ta pokrzywe.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
No właśnie ja jak już od rana wezmę się za sprzątanie to nie ma mowy o żadnym ambitnym obiedzie. Ostatnio wrucilam od teściowej i chciałam za gołąbki się wziąć. Po chwili stania zrobiłam mielone, szkoda moich nerwów. Dzisiaj zrobię bigos z tej kapusty bo muszę coś z nią zrobić ale póki co to naczynia się mocza. Jak widzę tą pogodę za oknem i pomyślę że muszę jechać jeszcze do sklepu to już mi słabo...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka u mnie też zawsze problem co na obiad :/ dziś mam problem z głowy bo męża niema a moje dziecko chce.ryż z jabłkiem i bita śmietana :D . Dla męża to nie obiad ,ale jak jest w pracy to idę na.łatwiznę [emoji23]

Ja od kiedy pije pojrzywe to mi.sie morfologia poprawila bez brania żelaza [emoji3]
5djylbetecfse5n6.png
Mój mąż nie uznaje ryżu z jabłkami, kojarzy mu się z obozem letnim [emoji6]
U nas dziś pesto z pietruszki.

Mi też pokrzywa poprawia morfologię i pomaga na puchnięcie rąk [emoji4] oboje z mężem ją pijemy.
Ale żeby działała, trzeba pić regularnie przez jakiś czas. Jak z większością ziół - efekt jest po dłuższym czasie stosowania

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Uważajcie bo teraz słońce jakoś wyjątkowo trzaska. Ja po wczorajszym boję się wyjść i dylemat jakie buty.... Chyba pojadę w kapciach [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam dylemat. Wczoraj Wam pisałam ze po badaniu trochę plamilam ale wieczorem juz tez krwi nie było widać. A dzisiaj z rana idę do toalety a na wkladce przepraszam za określenie "podbarwiony krwią glut". To może być ten czop? Mlodamama tak wyglądało jak u ciebie vo mi zdjęcie wysłałaś.

Dziewczyny mam dylemat. Wczoraj Wam pisałam ze po badaniu trochę plamilam ale wieczorem juz tez krwi nie było widać. A dzisiaj z rana idę do toalety a na wkladce przepraszam za określenie "podbarwiony krwią glut". To może być ten czop? Mlodamama tak wyglądało jak u ciebie vo mi zdjęcie wysłałaś.

Pewnie to to :)

Dzień dobry po wczorajszym wypiciu pokrzywy wstawałam w nocy do toalety co godzine ;-) Na szczęście nie miałam problemu z ponownym zaśnięciem.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Bo aż tak glutowatego śluzu to nie widziałam u siebie nigdy. Moze mi szyjkę wczoraj podraznila i coś się oderwalo?

reklama
Do góry