reklama
No właśnie ja jak już od rana wezmę się za sprzątanie to nie ma mowy o żadnym ambitnym obiedzie. Ostatnio wrucilam od teściowej i chciałam za gołąbki się wziąć. Po chwili stania zrobiłam mielone, szkoda moich nerwów. Dzisiaj zrobię bigos z tej kapusty bo muszę coś z nią zrobić ale póki co to naczynia się mocza. Jak widzę tą pogodę za oknem i pomyślę że muszę jechać jeszcze do sklepu to już mi słabo...Chwala Bogu, ze moj pracuje na kuchni bo nym nie ustala w garach...
Chyba i ja kupie ta pokrzywe.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Moze i ja ze swoimi troche po polidniu na balkon wyjde bo na komunie z takimi bialasami...Dzień dobry [emoji16] ja dzisiaj tez brak weny co na obiad ale chyba zrobie zacierke na mleku bo przy tym upale apetytu brak i dzisiaj misia opalania nog na jutro do sukienki na wesele [emoji12]
Gemmina
Fanka BB :)
Mój mąż nie uznaje ryżu z jabłkami, kojarzy mu się z obozem letnim [emoji6]Majka u mnie też zawsze problem co na obiad :/ dziś mam problem z głowy bo męża niema a moje dziecko chce.ryż z jabłkiem i bita śmietana . Dla męża to nie obiad ,ale jak jest w pracy to idę na.łatwiznę [emoji23]
Ja od kiedy pije pojrzywe to mi.sie morfologia poprawila bez brania żelaza [emoji3]
U nas dziś pesto z pietruszki.
Mi też pokrzywa poprawia morfologię i pomaga na puchnięcie rąk [emoji4] oboje z mężem ją pijemy.
Ale żeby działała, trzeba pić regularnie przez jakiś czas. Jak z większością ziół - efekt jest po dłuższym czasie stosowania
U
użytkownik 16
Gość
Pewnie to to
U
użytkownik 16
Gość
reklama