reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ha ha ja jeszcze nie zostałam przepuszczona,ale kobieta w lidlu miała zamknąć kasę i widząc mnie i męża ,że idziemy do innej kasy to zawołała mnie bym przyszła. A za nami przyszłą cała chmara klientów :D
Ale tak to niestety jestem widoczna ,ale każdy tylko mnie ogląda jak eksponat a szczególnie kobiety w średnim wieku przyglądają się brzuchowi i odwracają wzrok.
A w rossmanie to ostatnio nawet facet wrył mi się w kolejkę ;) także ten

Wlasnie mi tez sie tak przygladaja. Nawet sie zastanawia lam o co chodzi :D:D

reklama
Ja dzis na rynku widzialam ich pelno! :) Po 12 zl za kg :D:D
Ja 18 zl a rynku pod nosem niet :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A ja od 3 30 nie spie... znowu rece. No coz takie zycie...:)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Zając mnie tez tak strasznie bolą te ręce. Nie wiem już co mam robić teraz już nawet w dzień nie mam spokoju. Zaczęłam pić herbatę z pokrzywy może to coś pomoże na zatrzymanie tej wody bo oszaleje inaczej. A czy ty masz jakieś sposoby?

0d1y3e3kgrmge34s.png

Zając mnie tez tak strasznie bolą te ręce. Nie wiem już co mam robić teraz już nawet w dzień nie mam spokoju. Zaczęłam pić herbatę z pokrzywy może to coś pomoże na zatrzymanie tej wody bo oszaleje inaczej. A czy ty masz jakieś sposoby?

0d1y3e3kgrmge34s.png
Kitya herbata z pokrzyw, dużo wody pić, często leżeć z nogami do gory, kąpiele z solami... a i tak jak masz porządnie spuchnąć to spuchniesz[emoji17] ja też szukam jakiegoś magicznego sposobu. Przeszłam się dzisiaj na dłuższy spacer i znowu nogi jak banie, ręce jak poduszki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

0d1y3e3kgrmge34s.png
A dretwieja ci w dzien ? Bo u mnie dretwieja i mrowia palce caly dzien a w nocy bola...ja owijam bandazami na noc albo opaska uciskowa jak masz. Usztywniam nadgarstki. Cos tam pomaga...nie jestem przekonana do konca czy to woda czy nie hormony ciazowe- gdzies czytalam... ale daj znac czy pomaga !

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Kitya herbata z pokrzyw, dużo wody pić, często leżeć z nogami do gory, kąpiele z solami... a i tak jak masz porządnie spuchnąć to spuchniesz[emoji17] ja też szukam jakiegoś magicznego sposobu. Przeszłam się dzisiaj na dłuższy spacer i znowu nogi jak banie, ręce jak poduszki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A wlasnie ja az tak nie puchne przy tym dretwieniu i bolu. Tylko jak mam cos w reku w sensie siatke z zakupami to wtedy puchna troszku i zyly wychodza.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Faktycznie skacze dość dużo i to zawsze, a skoki skurczy to tylko 3 były, ale oczywiście nic nie czułam. Twoje raczej spokojne było przy badaniu. ;)
Mojemu serduszko troszkę za szybko biło, odrobinkę tylko po czekoladzie się uspokoiło ;)

Tylko żeby się nie okazało, że bóle porodowe prześpię, a obudzę się na parte :p
Jeszcze mam miesiąc czasu, ale po weekendzie chyba przestanę jeździć na studia <trochę zaczynam się bać> zobaczymy co lekarz powie we wtorek.

Kochana TEGO nie da się przespać [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Kurcze ja taki peeling kawowy to min raz w tyg robiłam. Teraz nie robię bo to jednak kofeina, a w tych fusach jej jest dużo i przez skore dożo łatwiej sie wchłania. I jakoś mi moje rozstepy te młodzieńcze nie zginęły :(:( Ale proboj moze w połączeniu z jakimś super kremem będzie efekt. Daj znac czy pomogło koniecznie. Jezeli chodzi o kulturystow to oni jednak robią zabiegi kosmetyczne z uzyciem lasera. Duzo osob tez suplementuje kolagen. A tu najlepszy jest ten rybi ale tez najdrozszy (trzeba sprawdzac suplementy bod wzgledem skladu bo niestety często maja bardzo malo kolagenu). Poprawia on wizualny wyglad skory działa tez na celulit (choć tu bardziej pomagają same cwiczenia i dieta) ale warto kolagen wlaczyc w dietę. Co do pumeksu to stosują go raczej "chłopaki z siłowni" :D:D Ale oni maja rożne ciekawe pomysły ;p

myślę,że skoro kawę pić można to i nic się nie stanie gdy raz na jakiś czas zrobi się taki peeling. Oczywiście nie często bo te rozstępy zrobiły się krwawe i muszą mieć czas by się "zagoić" . Narazie będę smarować się Elancylem i olejami,żeby zaczęły działać i później gdy wszystko dojdzie do normy znów sobie zafundować taki zabieg,póki skóra jest cienka i więcej jej się złuszczy. Działa tak samo jak mikrodermabrazja i różne kwasy a przynajmniej nie trzeba bulić u kosmetyczki.
W sumie czemu wcześniej na to nie wpadłam,że trzeba skórę ścierać,żeby się zregenerowała. Na twarz sobie robiłam kwas migdałowy w domu i powiem Wam ,że efekty mnie powaliły a to byłą ostatnia deska ratunku w walce z trądzikiem i bliznami po nim.

Do góry