reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mnie praktycznie wszędzie przepuszczają jak jestem sama ;) dziś nie zdążyłam do przyjścia dla pieszych dojść a samochody się zatrzymywały. Nachodziłam się po sklepach i teraz umieram. Nie chce mi się nawet na plac zabaw z córką iść. Wyrodna matka :D

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Ha ha ja jeszcze nie zostałam przepuszczona,ale kobieta w lidlu miała zamknąć kasę i widząc mnie i męża ,że idziemy do innej kasy to zawołała mnie bym przyszła. A za nami przyszłą cała chmara klientów :D
Ale tak to niestety jestem widoczna ,ale każdy tylko mnie ogląda jak eksponat a szczególnie kobiety w średnim wieku przyglądają się brzuchowi i odwracają wzrok.
A w rossmanie to ostatnio nawet facet wrył mi się w kolejkę ;) także ten

Ha ha ja jeszcze nie zostałam przepuszczona,ale kobieta w lidlu miała zamknąć kasę i widząc mnie i męża ,że idziemy do innej kasy to zawołała mnie bym przyszła. A za nami przyszłą cała chmara klientów :D
Ale tak to niestety jestem widoczna ,ale każdy tylko mnie ogląda jak eksponat a szczególnie kobiety w średnim wieku przyglądają się brzuchowi i odwracają wzrok.
A w rossmanie to ostatnio nawet facet wrył mi się w kolejkę ;) także ten
Nie no to u mnie wczoraj w lidlu super, dzis super i dzis w makro Pani kase otworzyla i zaniosla ,,towar" :) mile to ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ja porządki robię codziennie całą ciążę ,więc myślę ,że Ci nie zaszkodzą ;)

Super. Nie wiem który specyfik zamówić . Cepan niby tańszy ale dermatix chyba skuteczniejszy. No ale znalazłam inne cudo na rozstępy ,tylko jest z retinolem i dopiero po karmieniu można używać ,więc narazie muszę czymś innym smarować.

A u nas nie wiem ile jest stopni bo niby ok 20 ale na pewno jest więcej. Wszyscy w spodenkach i mówią ,że strasznie gorąco i na pewno nie ma 20 stopni . Ale jest pięknie ogólnie :) bez zakwitł,dałam sobie do wazonu ,kwiatów na ogrodzie już mam trochę więc jest przyjemnie. Ale coś czuję ,że idzie jakiś chłodny front z Francji ,bo tata mówił,że mają deszcze a wcześniej były upały,które są teraz u nas.
Ja dermatix już mam a cepan na jutro zamówiłam. Będę stosowała zamiennie bo jednak dermatix bardzo mały a drogi więc jakbym miała tyle rozstępów smarowac porządnie wysmarowac dwa razy dziś mnie to pół rubli po jednym dniu nie moje. Będę stosowała dwa razy dziennie cepan i na noc dermatix zobaczymy jak zadziała :)

reklama
Bellax jak tam skurcze?

U mnie dzisiaj dzień na powietrzu ;) pogoda marzenie [emoji7]
Byłam też na wymazie, wynik za tydzień

74703e3kkwoaumma.png

Do góry