Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Z 58 a na poczatku maja 70.5dziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 58 a na poczatku maja 70.5dziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
Na razie 13,5 startowałam z 55,4 kgdziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
We have received your claim for Maternity/Paternity Benefit. We will contact you when we've made a decision on your claim. Dept of Social Protection To dostałam 28 marca i tyle na ten temat więc też czekamja wysłałam już dawno , teraz mi wysyłają już drugi raz korekty , bo się im daty nie zgadzały .Pozostaje czekać .
75 kg obecnie , wyjściowa waga 58 kgdziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
Ok, dzięki. Może bym się przeszła na to? na którą pójdziesz, jeżeli się zbierzesz? 9 45?
Uwielbiam te Czary Mary z macaniem brzuszka.ja po wizycie z położna , bez usg (mam 37 tydz ) wymacała mi brzuch i dziecko dalej źle ułożone , pływa sobie dalej i ani mu w głowie żeby zejść niżej . Za tydzień w środę sprawdza po raz ostatni i będzie decyzja