reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

dziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
Z 58 a na poczatku maja 70.5 :D

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
ja wysłałam już dawno , teraz mi wysyłają już drugi raz korekty , bo się im daty nie zgadzały .Pozostaje czekać .
We have received your claim for Maternity/Paternity Benefit. We will contact you when we've made a decision on your claim. Dept of Social Protection To dostałam 28 marca i tyle na ten temat więc też czekam

ex2b3e5efllsxoqe.png

Ja mam pewnie ponad 12 , ale na razie się nie ważę- szkoda stresu. Tak czy siak na pewno 7 przekroczyłam więc witam się grupie 7mkowej [emoji6]

3jgxskjox8hy3b2y.png

ja po wizycie z położna , bez usg (mam 37 tydz ):( wymacała mi brzuch i dziecko dalej źle ułożone , pływa sobie dalej i ani mu w głowie żeby zejść niżej . Za tydzień w środę sprawdza po raz ostatni i będzie decyzja
Uwielbiam te Czary Mary z macaniem brzuszka.
Teraz to już chyba marne szanse by dziecko się przekręciło. Mam nadzieję że zdecydują o CC i nie będą cię męczyć porodem naturalnym....
Trzymam kciuki

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
Hej. Moja córka waży 2600 g według tego co pokazuje usg. Mam przez najbliższe dwa tygodnie dużo odpoczywać, żeby dotrwać do bezpiecznego terminu. Szyjka zaczęła się skracać. Mój gin za ciąża donoszą uważa skończony 37 tydzień. Pobrał dziś gbs, ale sama musiałam zanieść wymaz do laboratorium. Jutro idę na mocz i morfologie, żeby w razie W mieć wcześniej wyniki. Mam nadzieję, że dotrwam do 38 tygodnia przynajmniej. Kurczę, ten 37 tydzień to dla mnie za wcześnie, ale to tylko takie jakieś moje wewnętrzne przekonanie.

Do góry